Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 16:20:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: edijevamama
prva sam iza super bebe se prijavila na 8 strani ili 7.
super beba nema prijavu na 7 strani...nego pita kao i hatepsut dal može doći bez paketića jer njima on ne traba nego na drueženje... o tome će se izjasniti višnja... a onda na strani 11 kaže da će iduće godine biti dio toga... pa onda na 13 kaže da bi voljela da su na čekanju...i onda i jesu
prije sweet baby nalazim jedan post edijevamama... .
tako da lista čekanja izgleda ovako : edijevamama sweet baby saso super beba namkić porukom privtanom javila se babina beba...ako želi na ovo mjesto čekanja neka se javi na temu :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 17:22:23
dinaa
U zadnji momenat se javljam ali mi nazalost nemozemo doci,a tako mi je zao moja curica se bas radovala ali eto uvijek ima "neki drugi put" Ugodno i lijepo druzenje vam zelimo i uzivajte!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 18:17:02
Hanady RR
edijeva mama ulazi na spisak sa jednim djetetom za paketić :) drugo...neka bude pratnja za njega donesite paketić sa imenom i porukom ... ovdje rpijavite jedno... potvdride mi dlai se slažete :)
dino žao mi je
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 18:23:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: babina beba
Evo potvrdjujem cekanje....sticicemo pjeske do next year!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 18:47:00
Super Beba
Nisam čitav dan na RRu, tek sad vidim ovo oko liste..
Hanady - ja sam pitala mogu li doći da donesem paketić, jer nisam znala za liste čekanja, sam spisak je bio zaključan u tom momentu...A ako sam to pitala, logično je da sam izrazila želju da dođem..I svaki moj naredni post je ukazivao na to..Kad sam rekla da se vidimo sljedeće godine, rekla sam iz razloga što nisam znala kakve će biti šanse da uđemo na spisak za ovu...I također, već sam ponovila da sam se javila iza anidle (što je i Višnja potvrdila), što je očito ponovo ukazivalo na to da imam želju da prisustvujem ovom događaju..
Tako da mi nikako nije jasno otkud ja među zadnjim na listi čekanja
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 21:37:06
lepetetka
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Hanady - ja sam pitala mogu li doći da donesem paketić, jer nisam znala za liste čekanja, sam spisak je bio zaključan u tom momentu...A ako sam to pitala, logično je da sam izrazila želju da dođem..I svaki moj naredni post je ukazivao na to..Kad sam rekla da se vidimo sljedeće godine, rekla sam iz razloga što nisam znala kakve će biti šanse da uđemo na spisak za ovu...I također, već sam ponovila da sam se javila iza anidle (što je i Višnja potvrdila), što je očito ponovo ukazivalo na to da imam želju da prisustvujem ovom događaju..
i ja sam ovo ovako shvatila, da želite da dođete, pa i na način da sami donesete paketić, mislim da si u tom smislu tada i postavila pitanje.... tada je bio zaključen spisak i nije bila ni definisana lista čekanja... joooj ja bih voljela da se svi možemo zgurati nekako ...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 23:11:31
Super Beba
IZVORNA PORUKA: lepetetka
i ja sam ovo ovako shvatila, da želite da dođete, pa i na način da sami donesete paketić, mislim da si u tom smislu tada i postavila pitanje.... tada je bio zaključen spisak i nije bila ni definisana lista čekanja... joooj ja bih voljela da se svi možemo zgurati nekako ...
Upravo tako...Jer ja vjerujem da su se sve mame prijavile zbog druženja, a ne zbog paketića... Ma eto, ima još do subote, možda i doguram do spiska :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 1:20:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka
i ja sam ovo ovako shvatila, da želite da dođete, pa i na način da sami doneset_e paketić, mislim da si u tom smislu tada i postavila pitanje.... tada je bio zaključen spisak i nije bila ni definisana lista čekanja... joooj ja bih voljela da se svi možemo zgurati nekako ...
Upravo tako...Jer ja vjerujem da su se sve mame prijavile zbog druženja, a ne zbog paketića... Ma eto, ima još do subote, možda i doguram do spiska :)
U konultacijama sa Višnjom i ponovnim i ponovnim čitanjem smo na istom...nažalost zaista lista čekanja se odmah pravila i očito nismo dovoljno sagledali šta neko misli kroz postove ako nije naznačio da želi biti na listi... no da prevaziđemo ovu situaciju još jedno odustajnje otvorilo je mjesto... tako da Super beba jer je imala postove gdje i edijeva mama ''''upada'''' na spisak paketića :)
a lista čeknja dalje izgleda ovako: sweet baby saso namkić babina beba...
Molim super bebu da mi pošalje PP-om ili ovdje napiše ime djeteta i rečenicu za deda maza :)
Pošto neke mame sa spsika nisu nam još potvrdile dolazak u subotu a iste znaju da s ejesu prijavile njihovi paketići s enose u igraonu...u slaučaju da iste ne dođu u subotu na dodjelu paketići će biti proslijeđeni djeci sa liste čekanja :)
< Poruku je uredio Hanady RR -- 21.12.2012 1:24:38 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 9:30:16
Hanady RR
babina bebo svi su kontaktirani privatnom porukom...drugoga načina nema... vođeni činjenicom da je ovo forum na kome ne mora svako sakoga znati svako se i prijavio... računamo da ako očekuju zabavu na koju se jasu javili doći će na nju...iako u naknadom periodu nisu porčitakli PP što je svakako moguće :)
Spisak korigovan sa izmjenama :) a lista čekanja dopunjena :) sweet baby saso namkić babina beba rose
Lijep porvod ženice :) i dječice :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 11:10:15
Hanady RR
da da ne brinite sve poruke koje sma dobila kao i sve koje su to na temi uradile uredno su zabilježene :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 11:11:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Hanady, ja potvrdjujem za Deniz, posto aBd dolazi sa nama
znam...brže njena mama iz Slo potvrdila porukom no ti u Sa
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 11:16:49
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26 Hanady, ja potvrdjujem za Deniz, posto aBd dolazi sa nama
znam...brže njena mama iz Slo potvrdila porukom no ti u Sa
Mama i treba da potvrdi , a nisam znala je li ili nije posto nema ovdje na temi.... A iskreno, nije mi naumpalo odmah , svakako bi se sutra samo pojavile
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 13:23:55
raja_ringe
Nemam sada vremena da čitam redom stranice, pa ću ovako da pitam. Jednaa je prijavila sina za paketić i umeđuvremenu je otišla u bolnicu i mene zamolila da odvedem Danina na paketiće. Sada me interesuje da li ja kao tetka mogu dovesti njenog sina?
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.