|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ruka podrske
11.10.2012 21:27:03   
Visnja RR
bravo Miracle user posted image e kako sad da je prebacimo ? ko nam se ono javljao za prevoz sporeta?

Super beba na navedeni ZR se moze uplacivati onda jos sljedecu sedmicu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 251
11.10.2012 21:29:53   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Pec radi. uticnica napravljena

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 252
11.10.2012 21:57:24   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

bravo Miracle user posted image e kako sad da je prebacimo ? ko nam se ono javljao za prevoz sporeta?

Ja sam mislila da uplaćujem npr. svaki naredni mjesec godinu dana neki određeni iznos, eto, da se nađe pa barem za kruha...koliko i ja mogu...
Već sam izvršila uplatu ranije, ali nije problem uplatiti još, pogotovo jer je situacija teška...pa barem za paket pelena...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 253
11.10.2012 21:58:38   
amanullah

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Pec radi. uticnica napravljena

user posted image user posted image user posted image user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 254
11.10.2012 22:00:07   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ja sam mislila da uplaćujem npr. svaki naredni mjesec godinu dana neki određeni iznos, eto, da se nađe pa barem za kruha...koliko i ja mogu...
Već sam izvršila uplatu ranije, ali nije problem uplatiti još, pogotovo jer je situacija teška...pa barem za paket pelena...

to je dobar prijedlog ...a nadati se da ce se njoj situacija rjesiti na bolje ... ali bojim se da nece tako brzo user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 255
11.10.2012 22:05:54   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: Super Beba

to je dobar prijedlog ...a nadati se da ce se njoj situacija rjesiti na bolje ... ali bojim se da nece tako brzo user posted image

Ako se ti slažeš s tim, može li onda račun biti otvoren i za ovu akciju...pa ako još neko ima priliku i mogućnost da uplaćuje, pa makar da se skupi za poneki račun...vjerujem da bi im to ipak značilo...

Neposredna veza do poruke: 256
11.10.2012 22:13:14   
Visnja RR
duso ZR postoji zbog toga is licnih aktivnosti...to je ZR naseg filantropskog udruzenja...samo treba naglasiti za koga ide novac i nije problem... ja sam vec prijavila tu akciju pa se zna zasto novac dolazi i odlazi... ako bude i druga aktivnost vazno je samo navesto ono sto zamolim npr "za RR forumasicu"

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 257
11.10.2012 22:18:30   
Super Beba

duso ZR postoji zbog toga is licnih aktivnosti...to je ZR naseg filantropskog udruzenja...samo treba naglasiti za koga ide novac i nije problem... ja sam vec prijavila tu akciju pa se zna zasto novac dolazi i odlazi... ako bude i druga aktivnost vazno je samo navesto ono sto zamolim npr "za RR forumasicu"

super! :)

Neposredna veza do poruke: 258
11.10.2012 22:42:05   
chuci
može li neko napisati koliko je najmanje dijete, je li curica ili braco i treba li šta.
i šta je sa priborom za veću djecu ako idu u školu?

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 259
11.10.2012 22:49:52   
malenaa
AMANULAH- tebi se obracam jer si u kontaktu sa nasom forumasicom. situacija je ovakva,,, ja malog upisala na plivanje na otoci i isao dva treninga i prebacim ga u drugi klub, i sad mi tamo clannarina propala nema povratka ali mogu ubaciti mislim drugo dijete. mozes li pitati forumasicu jel ona za da nekoga od djece salje malo ... voljela bih da mogu sve cetvero :) ali eto makar da iskoristi koliko toliko :))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 260
11.10.2012 22:50:01   
Visnja RR
bilo bi dobro nabaviti pribora za skolu.. uvjek treba sveski, bojice, ... onog sto ce djetetu trebati...
amanullah raspitaj se pa javi...za ficko? neke tene ...

03.04.`08

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 261
11.10.2012 22:53:42   
amanullah
IZVORNA PORUKA: malenaa

AMANULAH- tebi se obracam jer si u kontaktu sa nasom forumasicom. situacija je ovakva,,, ja malog upisala na plivanje na otoci i isao dva treninga i prebacim ga u drugi klub, i sad mi tamo clannarina propala nema povratka ali mogu ubaciti mislim drugo dijete. mozes li pitati forumasicu jel ona za da nekoga od djece salje malo ... voljela bih da mogu sve cetvero :) ali eto makar da iskoristi koliko toliko :))

moze,javim sutra akobogda,

danke...

< Poruku je uredio amanullah -- 11.10.2012 22:54:24 >

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 262
11.10.2012 22:58:14   
amanullah

IZVORNA PORUKA: chuci

može li neko napisati koliko je najmanje dijete, je li curica ili braco i treba li šta.
i šta je sa priborom za veću djecu ako idu u školu?

malena ima 2 godine,od pribora kao sto je navela visnja,no jos nam treba radna svesaka za mastalicu za starijeg trenutno je nema u prodaji,no nabavit cemo je cim dodje.

Za stariju atlas geografski,mislim da je pribor za likovnu kulturu jako neophodan,no kada se sve sabere sta treba insanu se malo zavrti user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 263
12.10.2012 9:23:52   
Medić*

Recite mi da li sporet moze u auto stati. Ja ne znam stvarno :) Ako ko zna, nije problem, otisla bih ja sa muzem do Mirakle, spakoval sporet i ponjeli gdje treba.

< Poruku je uredio medic slatki -- 12.10.2012 9:28:33 >

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 264
12.10.2012 9:49:31   
chuci
amanullah možeš li mi poslati pp jer ne vidim tu opciju ispod tvojih postova. hvala

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 265
12.10.2012 10:15:30   
Medić*
Prijavljujem se za prevoz sporeta user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 266
12.10.2012 10:31:56   
chuci
kad će se to voziti. imam i ja nešto da pošaljem

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 267
12.10.2012 10:34:32   
Medić*

kad će se to voziti. imam i ja nešto da pošaljem

Vjerovatno sada za vikend, moram dog sa Maidom.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 268
12.10.2012 10:36:34   
chuci
tamam mi odgovara za vikend. ja sam na dobrinji i mogla bi donijeti npr do merkatora na iliđi. ne znam gdje odgovara. čini mi se amanullah napisa da je na iliđi pa sam ja mislila to do nje odnijeti iako mogu i do ove žene ali ne znam gdje je. čekam da mi amanullah pošalje pp

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 269
12.10.2012 10:42:17   
Medić*

tamam mi odgovara za vikend. ja sam na dobrinji i mogla bi donijeti npr do merkatora na iliđi. ne znam gdje odgovara. čini mi se amanullah napisa da je na iliđi pa sam ja mislila to do nje odnijeti iako mogu i do ove žene ali ne znam gdje je. čekam da mi amanullah pošalje pp

Ok, kako hoces. Ja sam na Alipasinom. Ako hoces mozes do mene, ako nema puno jer mora sporet stati :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 270
12.10.2012 11:07:09   
malenaa
imam i ja ovu mikrovalnu pa javnite mi kako cemo za to...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 271
12.10.2012 11:17:59   
Visnja RR
djevojke ja imam samo jedan prijedlog...ako neko misli da ovih dana posalje nesto hrane neka priceka malo...zaista smo dosta toga prekjuce odnijele... mozda zena nema gdje ni staviti... pa je bolje da pricekamo bar 7 dana ...sta mislite?

03.04.`08

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 272
12.10.2012 11:23:09   
malenaa
slazem se itekako... bolje malo po malo, da uvijek imamo obradovati forumasicu makar kesicom sedmicno... mjesecno kako god...

djevojke ja imam samo jedan prijedlog...ako neko misli da ovih dana posalje nesto hrane neka priceka malo...zaista smo dosta toga prekjuce odnijele... mozda zena nema gdje ni staviti... pa je bolje da pricekamo bar 7 dana ...sta mislite?

Neposredna veza do poruke: 273
12.10.2012 11:26:27   
Medić*

IZVORNA PORUKA: malenaa

slazem se itekako... bolje malo po malo, da uvijek imamo obradovati forumasicu makar kesicom sedmicno... mjesecno kako god...

Slazem se user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 274
12.10.2012 11:43:07   
malenaa
amanulah- samo molim te draga javi mi za plivanje hoce li slati jedno dijete?? sad sam zvala klub primit ce nekoga na mjesto mog malog,ali nek krene sto prije moze :)) ako ne da proslijedim dalje...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *