sher -> RE: carski rez ili prirodnim putem (24.3.2012 10:56:08)
|
Ja sam isto rodila na CR nisam htjela ali sam morala zbog poprecnog polozaja bebe,nadam se da se nece to vise ni meni a ni nikome drugom desiti.Oporavak je brz pogotovo ako je osoba mladja ja sam imala 20 kada sam rodila i vec za 2 sedmice sam se super osjecala naravno da ima bolova ali su glavnom normalni nista strasno.A sto se tice poroda prirodnim putem mislim da svaka zena to zeli pa i ja tako to podrzavam i takodje predlazem CR samo ako nemoze normalno zbog komplikacija,ja sam takodje u dilemi ili vise strahu sada sam opet [sm=nosecka.gif]i svec me strah poroda samo se nadam da nece opet biti CR,jer sam poslusala svoju doktorku i cekala sam 5 godina od prvog poroda tako da se sada nadam da ce ako bog da biti sve uredu sto iskreno od srca zelim i vama,nadam se da ce nas jos neko ko je iskusniji od svih nas do sada jos bolje posavjetovati drage moje ako ja jos kako mogu pomoci samo pitajte tu sam ako treba[sm=smiley1.gif]... IZVORNA PORUKA: SREĆNA Ma nije ni CR toliko strašan, oporavak je induvidualan za svaku ženu, jest da rana boli, ali čuj bol je podnošliva, nije konstantna da te boli ko zub pa ne prestaje, ne uopšte, zaboli na pokret, na dodir, u početku više , ali dobiješ inekcije za bolove i za oporavak, tako da ja bih rekla da nije strašno, koliko je izvikano.Moja sestra koja ima petoro djece rodila je svako prirodno, meni je rekla prije poroda idi na CR nemoj biti luda, ja nisam htjela, nisam iz razloga što tako ne vidim i ne osjećam kad moja bebica dolazi na svijet, bilo bi mi žao da to ne vidim, taj osjećaj kad uzmeš bebicu na grudi, ali eto Bog je htio drugačije, pa sam završila na hitnom CR.
|
|
|
|