Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:06:01
veki_aki
ali njemu ocito sve smeta, znaci on ne treba da se mjenja al ona da,i sta onda kad se promjeni bit ce mu ok koji dan i trazit ce jos vise, ne znam nisu svi isti. na kraju ce sebe mrzit zbog njega, ja nisam za pokoravanje muzevima pa makar i da me ostavi!
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:06:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
halo žene ona je tražila savjet kako da se njen muž ponvo zaljubi u nju a ne kako da ga protjera s ognjišta
Je, ali ima pogresnih pitanja. Ona se dusa vamo kod nas ovo pita, a on godinama ne reaguje da je "odbrani" kad treba i sl. Ona je mozda s godinama postala cangrizava, ljuta i plahovita....ali ni njegovo maslo nije za Ramazana. Sto joj je dao materijal za takvo sto?? Ma kriv je on!-pricajte vi sta hocete.
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:07:06
veeseelaa
pa ona želi da se on zaljubi u nju ponovo i da bude kao nekad..... očito joj fale ti presretni dani, pa ako to želi neka tako i bude ja je ne odgovarala, bitno je da oni budu sretni, nije prkos baš uvijek rješenje a za m..., hm, obrnuto
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:07:11
hanabanana
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Anonimna smao mu pokaži sa si ''sazrela'' u braku, da si ga prihavtila takvog kakav jeste , da si ga takvoha pomalo hladnoh zavoljela i on će se vratiti na mjesto kraj tebe.
nije tu nestalo ljubavi al postavila si maleni zidić...sruši ga
a kad ovaj muski rod sazrijeva
Uglavnom nikad! Uvijek su u fazi sisavaca, tj sisanja. Prvo majka....radi prehrane. Onda žena. Nikad se ne odvoje od sise, uglavnom!
Malo sam sarkastična, ali napisat ću ja nešto i pametno na sve ovo.
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:10:01
maglaj_mum
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Anonimna smao mu pokaži sa si ''sazrela'' u braku, da si ga prihavtila takvog kakav jeste , da si ga takvoha pomalo hladnoh zavoljela i on će se vratiti na mjesto kraj tebe.
Uglavnom nikad! Uvijek su u fazi sisavaca, tj sisanja. Prvo majka....radi prehrane. Onda žena. Nikad se ne odvoje od sise, uglavnom!
Moj se bogami odvoji ovih par dana...a vec sam ga pozeljela
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:10:28
bananica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
halo žene ona je tražila savjet kako da se njen muž ponvo zaljubi u nju a ne kako da ga protjera s ognjišta
Je, ali ima pogresnih pitanja. Ona se dusa vamo kod nas ovo pita, a on godinama ne reaguje da je "odbrani" kad treba i sl. Ona je mozda s godinama postala cangrizava, ljuta i plahovita....ali ni njegovo maslo nije za Ramazana. Sto joj je dao materijal za takvo sto?? Ma kriv je on!-pricajte vi sta hocete.
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:10:47
D_K
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:12:51
bananica
IZVORNA PORUKA: D_K
idu oni i malo nize, nije im mrsko
to im nije mrsko, a reci zenice draga najljepsa si mi, sijas veceras izgleda nekima je veoma tesko
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:15:15
veeseelaa
a ako ti se mrsko nadugo i naširoko truditi dobro ga poseksaj, sutra je skroz nova priča al nemoj nešto da mrljaš, nego budi baš doooobraaaa, nek sve zvijezde prebroji bananice ne vjerujem da će je poslije ovog ostaviti, ako na takav rasplet priče misliš
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:17:14
bananica
a ako ti se mrsko nadugo i naširoko truditi dobro ga poseksaj, sutra je skroz nova priča al nemoj nešto da mrljaš, nego budi baš doooobraaaa, nek sve zvijezde prebroji bananice ne vjerujem da će je poslije ovog ostaviti, ako na takav rasplet priče misliš
poslije dobrog sexa, al ne samo jednog , ne ostavlja ni jedan
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:17:55
D_K
D_K neka te, banovat će nas.
taman sam krenula da pisem 'varijacije na temu' sta im sve nije mrsko i koliko su ili nisu odmakli od faze ' mali sisavac' ali dobro je, skontah da sam na pogresnoj temi
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:18:54
veki_aki
maglaj_mum sretno!!! Anionimna ja ti zelim srecu kako god da uradis tj.sredis situaciju, nadam se da ce on biti svjestan da pokusavas svve da spasis. Znam da ni jedan ne voli zvocanje, al brate nekad se mora i to...Ja ti drzim fige da se on sjeti kako je nekad bilo, a ti budi sexy i ljuta
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:19:25
bananica
taman sam krenula da pisem 'varijacije na temu' sta im sve nije mrsko i koliko su ili nisu odmakli od faze ' mali sisavac' ali dobro je, skontah da sam na pogresnoj temi
dovoljna je samo recenica veceras ce biti svasta pa da vidite kako se sudje pere, usisava,prasina brise i jos sa pjesmom
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:19:49
bananica
dovoljna je samo recenica veceras ce biti svasta pa da vidite kako se sudje pere, usisava,prasina brise i jos sa pjesmom
RE: Kako da se ponovo zaljubi u mene? 18.11.2011 14:20:50
veeseelaa
poslije dobrog sexa, al ne samo jednog , ne ostavlja ni jedan
ma neće ni poslije jednog dobrog, sve se nada drugom
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.