Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 18.2.2013 10:10:34
Lulu_08
Moje su obje cure po tezini oko prosijeka sa plavom tackom a iznad prosijeka sa visinom sa crvenom tackom. Luna je tek iznad gornje granice za njenu dob, a Lorena je 4-5 crtica iznad gornjeg parametra. Ali u slucaju bas veceg odstupanja je vjerovatno genetika, tipa visoki roditelji ili teza gradja i sl.
Luna 4 godine i 10 mj:
visina: 116-117 cm tezina: 18.5 kg br cipele: 29
Lorena 7 mjeseci:
visina/duzina: 76cm tezina: 8.3 kg
IZVORNA PORUKA: škorpija
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
Potpuno sam zaboravila da ima ova tema, mislila sam da ima samo za bebe Ajdin, 3 god i 10 mjeseci visina 100 cm težina 16 kg broj cipela 26
Evo i ovdje da stavim ovu krivulju rasta na kojoj možete pratiti jel sve ok, kad su plave tačke ok, kad su crvene treba se javiti ljekaru
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 23.3.2013 15:08:35
elmaL
Moj E, 12 mjeseci
77 cm, 11,140 kg
Rodjen sa 54 cm i 3,550 kg.
Kilaza je ok, ali visina vidim da je vecina djece dosta veca u istom dobu.
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 23.3.2013 15:42:47
MicoTico
IZVORNA PORUKA: elmaL
Kilaza je ok, ali visina vidim da je vecina djece dosta veca u istom dobu.
Nemoj uopšte da to gledaš i da se ravnaš po tome. Ja sam do puberteta bila najveća, najkrupnija, prva u redu na fizičkom rođena sam sa 4.5 kg, 60 duga, i s 3 mjeseca imala 9.5 kg (a mama me samo dojila). I eto narasla do jedva 1.68 m A moja kolegica , prava sića bila, vazda od mene za glavu manja, danas je preko 1.80 m.