Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoć hitno mi je potreban savjet kako da... 25.10.2011 15:47:43
bananica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Marina, ti u Danskoj ne bi ostala s djecom na ulici. U BOsni bi....i nikog ne bi bilo briga.
ne mislim tako, cak bih rekla da se ne daj Boze nadjem u takvoj situaciji radije nek se to odigra u mojoj domovini nego u nekoj stranoj zemlji
Ja sam ovdje vise domaca
to ti je onda bio veliki plus moja prijateljica se razvela prije par mjeseci, u Austriju je otisla nakon udaje, brak trajao 1 god, skoro pa nikoga nije poznavala, niti jednog istinskog prijatelja, ma uzas je prosla istina je da su je smjestili u neki privremeni smjestaj, imala je posao pa joj je to olaksavalo.....ali utjehe i razgovora sa bliskim osobama nije u tim najgorim danima imala
RE: Pomoć hitno mi je potreban savjet kako da... 28.2.2012 21:58:39
mima111
Možete vi sad pričat šta hoćete i nagađat stvari ali ja mislim da bi on definitnvno trebao iskreno reći šta mu smeta kod tebe, pa koliko god to bolilo... Ne vidim zašto bi ti sada trebala nagađati šta vama fali i truditi se a nemaš pojma u čemu grješiš, ako uopće ti grješiš jer za ovakvo stanje je potrebno dvoje. To je moje mišljenje...De ti s njim popričaj neka iskreno kaže u čemu je problem jer drugačije ga nećete riješit...sretno!!!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.