RE: Koga znamo sa RR-a :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

D_K -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (25.5.2012 13:25:22)

IZVORNA PORUKA: zinanina

A sad ozbiljno D_K, malo sam se šalila, ne bih da se uvrijediš[sm=smiley1.gif]

Ja ne volim laskanje ama baš nikako, znači ovo nije laskanje ali moram konstatovati da je D_K definitivno žena bez viška kilograma...što ja naravno nisam....ali ...ih...ima vremena, kako ono kažu nit' me vele prodavati nit' udavati.

joj, ja taman kontam kako da te zezam za ono modno uskladjivanje a ona tamo ozbiljnu puca [sm=jezicek.gif]..
ja sam ti vec rekla da si mi zbog tog smisla za humor posebna [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]..
a za visak kilograma, ne podsjecaj me, ljuta sam na sebe ali nejse, rekla sam da vise necu da kukam nego da delam [sm=smiley1.gif]..

madam x -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (25.5.2012 13:26:36)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kakva ti i kilaža zinanina, pa ti si super
inače ne stoji svima ista kilaža isto

Ti meni veeseela nisi debela, ti si fino popunjena i baš ti je lijepo raspoređeno, meni je to baš ženstveno...dok kod mene to nije slučaj, ali haj da ne davim narod.

Skvo RR -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 14:59:11)

Samo da osvjezim...danas sam bas "upoznala" nasu D_K....[sm=bravo.gif]..Bas je mila i draga...[sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

D_K -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 15:01:30)

danke draga, ja sam skontala da nista ne pisem dok ne dodjes kuci [sm=smiley1.gif]

zadovoljstvo je moje draga Skvo [sm=smiley27.gif]..

Skvo RR -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 15:03:50)

IZVORNA PORUKA: D_K

A sad ozbiljno D_K, malo sam se šalila, ne bih da se uvrijediš[sm=smiley1.gif]

Ja ne volim laskanje ama baš nikako, znači ovo nije laskanje ali moram konstatovati da je D_K definitivno žena bez viška kilograma...što ja naravno nisam....ali ...ih...ima vremena, kako ono kažu nit' me vele prodavati nit' udavati.

joj, ja taman kontam kako da te zezam za ono modno uskladjivanje a ona tamo ozbiljnu puca [sm=jezicek.gif]..
ja sam ti vec rekla da si mi zbog tog smisla za humor posebna [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]..
a za visak kilograma, ne podsjecaj me, ljuta sam na sebe ali nejse, rekla sam da vise necu da kukam nego da delam
[sm=smiley1.gif]..

Ja taj visak iskreno ne vidjeh...[sm=zmeden.gif]..izdelala si se u potpunosti.[sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 15:04:51)

IZVORNA PORUKA: D_K

danke draga, ja sam skontala da nista ne pisem dok ne dodjes kuci [sm=smiley1.gif]

zadovoljstvo je moje draga Skvo [sm=smiley27.gif]..

Ja cu pisati samo malcice kasnije, da malenog uspavam..ne cujem sebe[sm=smiley36.gif]...ipak mi treba koncentracija.

D_K -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 15:09:59)

draga Skvo, vaga pokazuje preko 60 a to je za mene previse [sm=smiley13.gif]
nesje, to nije razlog da se ja ne utegnem u farmerke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] - samo da me skontaju cure sa teme 'mobing na poslu' - tamo ti je drugu pricu pricam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (11.6.2012 15:12:00)

Ma pricamo svi....[sm=smiley4.gif]

bellla -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (29.6.2012 14:00:18)

danas popih kafu sa Salmy[sm=smiley1.gif]

Jedna divna zena[sm=bravo.gif]

salmy -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (29.6.2012 14:35:47)

IZVORNA PORUKA: bellla

danas popih kafu sa Salmy[sm=smiley1.gif]

Jedna divna zena[sm=bravo.gif]
Hvala draga, i ti si super...prijatno sam iznenadjena
a secer je masallah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (29.6.2012 15:20:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

madam x -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (29.6.2012 23:25:28)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kakva ti i kilaža zinanina, pa ti si super
inače ne stoji svima ista kilaža isto

Ti meni veeseela nisi debela, ti si fino popunjena i baš ti je lijepo raspoređeno, meni je to baš ženstveno...dok kod mene to nije slučaj, ali haj da ne davim narod.

Gdje tvoj višak bi onaj dan....ja nevidjeh nikakav višak...baš si fit [sm=bravo.gif]

Ma tako smo mi svi malo oštri prema sebi...ustvari nije nam toliko važno da je kod drugih sve pod špagu, važno je da smo mi ok[sm=jezicek.gif]....što bi rekla D_K -ineresantno je da fotografiju ocjenjujemo dobrom, ako nam se dopada kako mi na njoj izgledamo, a druge i ne gledamo...eh ...tako je to[sm=smiley36.gif]

madam x -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (29.6.2012 23:27:51)

ja sam ti vec rekla da si mi zbog tog smisla za humor posebna user posted image user posted image

Volim i ja tebe [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

hapymum -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 7:45:41)

Ja sam znala pd prije Amylu,i Rericu a upoznala sam Hally,minie,animagical,ananas_ze,mykicu,icerose,Mya_81,Hanady,LejlaKaIman83,zvjerku,Skvo, Teacher75,mama75, a znam ko su ,vjestica,Pahuljica,mala Selma,zvoncica,,ciciban26, valjda nisam nikog zaboravila

mamabb -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 8:10:49)

Ja ne poznajem nikog sa foruma.

damma -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 8:22:19)

eh sto ja sinoc u snu odkahvenisa sa iman83, a imam zelju da je upoznam. cini mi se imamo slicne poglede na zivot. eto iman da znas da mi je bilo lijepo sjedit s tobom pa bar u snu, nadam se da ce se to nekad i ostvrait [sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 10:31:01)

IZVORNA PORUKA: hapymum

Ja sam znala pd prije Amylu,i Rericu a upoznala sam Hally,minie,animagical,ananas_ze,mykicu,icerose,Mya_81,Hanady,LejlaKaIman83,zvjerku,Skvo, Teacher75,mama75, a znam ko su ,vjestica,Pahuljica,mala Selma,zvoncica,,ciciban26, valjda nisam nikog zaboravila

jesi mene..sjedila sam do zvončice

hapymum -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 10:36:17)

ah da jesam tebe i znam tebe i sa Tv-a to moram naglasiti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

btw Jedva te ovdje prepoznah,ah zene "po vazdan " kuha [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

henna ze -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 11:15:49)

sad kuham..a bila sam dobro dupe sa bušilicom jer ja popravljam sve živo...

MaminaBeba -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 11:25:08)

Ja poznajem Zeze, Bedelindju, InLove, Leenu i divne su mi! [sm=smiley27.gif]

SailorMoon -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 11:31:29)

ja poznajem bedelindju, jelly 85, Miny i Sara.at i naravno njehovu djecicu koja su mi mnogo draza od mama ;-)))

zeze -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (28.8.2012 11:37:21)

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Ja poznajem Zeze, Bedelindju, InLove, Leenu i divne su mi! [sm=smiley27.gif]

[sm=smiley31.gif]

maminaBeba i malena. cini mi se da je tako nick [sm=smiley1.gif] . Ljepotice moje obadvije.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.10.2012 13:21:50)

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.10.2012 13:22:44)

MicoTico -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (6.10.2012 13:46:33)

ja baš nikog lično ne poznajem sa RR. [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>