|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: da li se svadjate sa muzem???
23.6.2011 22:42:01   
zvecka
napisa ja za prljav ves al me vise nervira garderoba koju obuce i provede par sati u njoj i kaze to nije prljavo pa je ostavi  negdje po coskovima i tako se njegov ormar isprazni i nade po coskovimauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 101
23.6.2011 22:44:39   
vjestica
meni pade na pamet kad je moja tetka otišla na more i kćerkama svugdje po stanu ostavila poruke - na veš mašini kako će istu uključiti i prostrijeti veš, za svaki cvijet posebne upute o zalivanju, kako će podgrijati hranu iz zamrzivača uz napomenu da biste jele iz čistih tanjira, morate ih prethodno oprati user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 102
23.6.2011 22:45:52   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

potpisujem mamu almu i jasmin.
i laze svaka koja kaze da se ne svadja.
nema savrsenog braka.to je iluzija.

ne lazem...user posted image nikas se nismo posvadjali za 15 godina braka...
al ako se neko svadja ne znaci da je to los brak ... neki ljudi samo komunikaciju vode na vise nivoa user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 103
23.6.2011 22:46:21   
niki83
hahahahahaha
citam ja mm ova tvoja zadnja dva posta, kaze: Sta je, ja ne ostavljam na poklopac od korpe...user posted image user posted image user posted image a za ovo ostalo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 104
23.6.2011 22:48:22   
zvecka
IZVORNA PORUKA: vjestica

meni pade na pamet kad je moja tetka otišla na more i kćerkama svugdje po stanu ostavila poruke - na veš mašini kako će istu uključiti i prostrijeti veš, za svaki cvijet posebne upute o zalivanju, kako će podgrijati hranu iz zamrzivača uz napomenu da biste jele iz čistih tanjira, morate ih prethodno oprati user posted image user posted image

Ja sam danas o tome razmisljala,,da mu naglas prijetim ne vrijedi,,oprobat cu pismeni putemuser posted image ,,poljepit cu ja njemu na kriticna mjesta svoje pismeno misljenjeuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 105
23.6.2011 22:51:04   
zvecka
IZVORNA PORUKA: niki83

hahahahahaha
citam ja mm ova tvoja zadnja dva posta, kaze: Sta je, ja ne ostavljam na poklopac od korpe...user posted image user posted image user posted image a za ovo ostalo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaci za nijansu je vrijedniji,,,,vala ja sam se udala za lijena covjeka,,,jedino gdje se voli istaci je na radnom mjestu,,mozda da mu dajem platu da bi sta uradio,,,ne voli cojk nista ni u kuci ni oko kuce raditi i meni je ratovati citav zivot s njimuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 106
23.6.2011 23:00:09   
Anoniman
Kako bracni staz raste, tako mm i ja se sve manje i manje svadjamo. user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 107
23.6.2011 23:08:58   
Anoniman
Nase svadje izgledaju tako sto se ja za sec naljutim, odrondam, on jadan oko mene, a ja bih ga lansirala najradije na mjesec dok se ne ohladim. On jadan oblijece oko mene, pa se jos razbjesnimsto me smara kad sam na njega ljuta...mene prodje za 15 minuta i onda ja njega smaram...a on jadan ...slab na svoju zenuuser posted image user posted image

Obecam da necu drugi put...

I sve rjedje i rjedje rondam...user posted image

A i on sve manje i manje "grijesi"user posted image

A  sada kad mi dodje, aBd....NIKAD MU VISE NECU RONDATIuser posted image user posted image user posted image user posted image (bar se nadam user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 108
23.6.2011 23:22:00   
teacher75
ja svom nikad ne rondam mada bih cesto trebala, al on zato ronda za oboje, i kad treba i kad ne treba...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 109
23.6.2011 23:32:46   
veeseelaa
tiki suprotnosti se privlače, zamisli koji bi urnebes bio da i ti tersaš
valjda Bog tako spoji, ja i mm smo što se tiče naravi totalno različiti.... al tako funkcionišemo
Oboje smo tolerantni, nismo scenaroši, ja ni malo ljuborna, on u granicama, ja tersava, sve bi da bude po mom a on mi to dopušta i tako idemo kroz život....
vidim ljudi se svadjaju oko svega sa svojim partnerom, boja zidova, namještaja, ljetovanja i sl MM npr meni prepusti da ja odlučim o tome jer je to meni bitno a ja njemu npr pustim da odlučuje o stvarima koje su njemu bitne a meni manje il nikako....

oko djeteta se uopće ne raspravljamo, ja sam odlučila u koji će vrtić, gdje će provoditi vrijeme i sl Dijete je sretno, zdravo i veselo i to mm vidi i zašto bi mi onda ulijetao u ono što meni (mislim) dobro ide

Mislim da je u braku bitno prepustiti stvari one koje nam nisu od vitalnog značaja da o njima odlučuje druga strana kad već to istu čini sretnom a i obrnuto.... meni je npr strašno da mm odlučuje o izgledu stana, boji zidova, terminu za odlazak na ljetovanje.... hB to mm prepoznaje i pusti me da odlučim... a šta da zapne sa svojim idejama, samo bi belaj ispao

Ne barkamo jedno drugo tamo gdje ne treba

Neke žene bi ludile što im suprug dolazi u 1-2 ujutru kući jer mu je takav posao al meni to zaista uopće ne smeta..... nikada....

jednostavno Bog sve to posloži ako je već zapisano da ostari par zajedno.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 110
24.6.2011 1:28:39   
Anoniman
Vesela ti to bas dobro objasni sa tim sferama gdje se ko sta pita. I kod nas je tako...Ja imam svoja polja, on svoja i svi zadovoljniuser posted image
Najbitnije je medjusobno povjerenje i bezuslovna ljubav, i sve je lakse, bezbolnije i ljepse.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 111
24.6.2011 1:36:18   
Anoniman
Sad nesto razmisljam koja su mm polja...i nesto se ne mogu sjetitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 112
24.6.2011 5:26:12   
Galicia
Super tema u ove lose dane. user posted image

Rondanje i svadja su za mene dva razlicita svijeta. U nase skoro 4 godine staza posvadjali smo se 2 puta i to posteno. Prva svadja je bila drugi sastanak, gdje sam ga poslala u lijepu strinu i istjerala iz auta i ostavila ga u 2 ujutru da pjesaci 2km do kuce. Nakon sat i po me je nazvao da mi se izvine, a ja sam i dalje bila "ljuta" i rekla da cu razmisliti dal cu mu dati drugu sansu. Medjutim naravno, oprosteno mu je bilo. Druga svadja je bila na 4 sastanku iste te sedmice, gdje mi je zivac izvukao u autu na putu do kina. Izasli smo iz auta, i svadjali se i JA se derala iz petnih zila, bez psovki, da bi se vratili nazad u auto i da on mene vozi kuci. Nisam skontala gdje vozi, dok nismo bili blizu kuce. Ja ga pitam gdje ces ti, kaze on da te odvezem kuci. Reko ne idem ja nigdje iz tvog auta, i tu smo se odvalili smijati. To su nam bile 2 postene svadje. A sad zamislite koliko smo se mi poznavali u tih par dana da se posvadjamo malte ne na mrtvo ime.
Al skontala sam ja u cemu je caka. MM voli da me vidi ljutu, i to mi je priznao. Mada posle toga se nismo posvadjali ono posteno nikako.
A rondanje, to je vec druga stvar. Zvocamo, rondamo, non stop, u vezi svega. On voli malo vise da zvoca od mene, ali u sustini obadvoje smo isti. Nasi kucni prijatelji su nam jedne prilike rekli da nisu sigurno dal se mi svadjamo il normalno pricamo. A nama sega prava.
A imam jednu veliku manu, to sto volim njemu vaditi namjerno zivce. Ja njemu svaki dan namjerno ostavim nesto da mu smeta, da me moze nazvati na posao samo da mi se nagovori. A ja umirem od smijeha. Ostavim mu sudje u kuhinji. Ne pospremim obucu, razbacam ih namjerno po hodniku. Ja to namjerno, malo. Ili ga nazovem sa posla, i kazem mu onako umiljato, ko maca, da sam zaboravila nesto veliko uraditi. To njega izbije iz petnih zila. user posted image user posted image  A ja uzivam. Znam mu i namjerno slagati nesto samo da ga raspalim.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 113
24.6.2011 7:12:30   
vila_7
Galicia al me nasmija u rano jutro user posted image user posted image user posted image . Bas si zlocesta,al sto sam te dalje citala sve si mi vise licila na MM! Nekad fakat mislim da namjerno nesto ne uradi / uradi samo da meni zivac digne! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 114
24.6.2011 9:28:25   
Anoniman
rijetko se svađamo, ali rondamo...ja kad njemu rondam on bulji u kompjuter i obrnuto...i smijemo se jedno drugome ne možemo biti ozbiljni
njemu smeta što sam ja stalno u gaćama u stanu i kad god ko zvoni, kuca na vrata ja šaljem njegauser posted image ...kaže mi neki dan da ću mu biti sexi kad se obučemuser posted image user posted image user posted image jer ne zna kako to izgledauser posted image

a ja rondam kad moram suđe prat, veš peglat i tako to "eh bolje da se nisam udavala" "ko me natjera" standardno ono žensko, ali se on na to nasmije i opere mi suđeuser posted image i da stalno mu govorim da se nikad ne bih drugi put udavala samo sam jednom g....  pojelauser posted image ...ali fakat nije mi loše ali eto mora se rondati

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 115
24.6.2011 9:36:22   
Apotekarka
Što da vam pricam ja lav on djevica,ja eksplozivna,cesto zvocam a sta cu takva sam,uglavnom ne svadjamo se nikad pravo vise je to prigovaranje ja vise ngo on,a kad on prigovori ja dignem nos i pravim se strasno ljuta da malo oko mene oblijeceuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 116
24.6.2011 9:41:07   
new mama
Eh pa znamo se posvadjati,ali uglavnom sve je to zbog gluposti,naravno ja sam tvrdoglava,(bik) pa nikad popustiti,a mm uhvati huja par minuta i to je je to,a kod mene ne moze tako,moram ja svoje ispuhatiuser posted image ,a za rondanje i zvocanje ma tu sam umjetnica,user posted image non stop nesto rondam,hehehe,mm mi cesto kaze mora da je pms blizu dok si takva,user posted image ali eto nekako sve je to sastavni dio zivota,ko zna mozda ne bi bilo interesantno da se nekad ne posvadjamo user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 117
24.6.2011 11:11:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Sad nesto razmisljam koja su mm polja...i nesto se ne mogu sjetitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pa vidiš da ja ni sama nisam ništa navela user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 118
24.6.2011 11:13:42   
sarisari
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

tiki suprotnosti se privlače, zamisli koji bi urnebes bio da i ti tersaš
valjda Bog tako spoji, ja i mm smo što se tiče naravi totalno različiti.... al tako funkcionišemo
Oboje smo tolerantni, nismo scenaroši, ja ni malo ljuborna, on u granicama, ja tersava, sve bi da bude po mom a on mi to dopušta i tako idemo kroz život....
vidim ljudi se svadjaju oko svega sa svojim partnerom, boja zidova, namještaja, ljetovanja i sl MM npr meni prepusti da ja odlučim o tome jer je to meni bitno a ja njemu npr pustim da odlučuje o stvarima koje su njemu bitne a meni manje il nikako....

oko djeteta se uopće ne raspravljamo, ja sam odlučila u koji će vrtić, gdje će provoditi vrijeme i sl Dijete je sretno, zdravo i veselo i to mm vidi i zašto bi mi onda ulijetao u ono što meni (mislim) dobro ide

Mislim da je u braku bitno prepustiti stvari one koje nam nisu od vitalnog značaja da o njima odlučuje druga strana kad već to istu čini sretnom a i obrnuto.... meni je npr strašno da mm odlučuje o izgledu stana, boji zidova, terminu za odlazak na ljetovanje.... hB to mm prepoznaje i pusti me da odlučim... a šta da zapne sa svojim idejama, samo bi belaj ispao

Ne barkamo jedno drugo tamo gdje ne treba

Neke žene bi ludile što im suprug dolazi u 1-2 ujutru kući jer mu je takav posao al meni to zaista uopće ne smeta..... nikada....

jednostavno Bog sve to posloži ako je već zapisano da ostari par zajedno.....

ovo potpisujem osim oko djeteta jer nemamo djete.

Neposredna veza do poruke: 119
24.6.2011 11:14:38   
veeseelaa
njemu smeta što sam ja stalno u gaćama u stanu i kad god ko zvoni, kuca na vrata ja šaljem njega

user posted image user posted image user posted image  imamo isti problem user posted image user posted image user posted image  kaže hoćeš li se ti ikada obući dok si kući, ne mogu da se skoncentrišem a i neko može bahnuti user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 120
24.6.2011 13:34:44   
emma.L
user posted image  svašta u bašti Božijoj.
Horoskop - niđe veze user posted image , ja škorpija, on lav. Trebalo bi stalno frcati na sve strane, a ne svađamo se uopće. Imali smo par prepirki i došli do zaključka "nema spavati dok se ne riješi". Pa smo tako nekoliko puta osvanuli mireći se i opametili se - sad nam je san najvažniji uz ovog malog indijanca i drugog na putu.
A zvocanje i istresanje nervoze, hmmm user posted image  Ne smatram da je u redu ispuhati se na nekome za nešto o čemu ta osoba nema pojma. Tako da sam naučila da kažem "molim te pusti me, jako sam loša i nervozna, nego prihvati ti danas Emu/ručak/kupovinu". I zvocanja nema user posted image . Sutra ću opet biti ona stara i ja ću tebe pogurati ako treba.
A to usputno "uvijek mi skloniš (čitaj namjerno sakriješ user posted image ) nešto, nikad ne skloniš, bla bla" se ne konta mada je i to kod nas stvarno jako rijetko.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 121
24.6.2011 13:54:26   
veeseelaa
ma kakav horoskop, mm je lav a miran ko janje, ljubi ga njegova ženica user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 122
24.6.2011 13:57:14   
veeseelaa
A zvocanje i istresanje nervoze, hmmm Ne smatram da je u redu ispuhati se na nekome za nešto o čemu ta osoba nema pojma.

slažem se, zvocanje je jako ružno al to je očito jače od mene user posted image  ko fol ja vježbam da ne rondam, i da se ne ljutkam zbog takvih sitnica al ne ide.... mislim ide, ide pa stane user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 123
24.6.2011 14:00:00   
MicoTico
Cuj horoskop - ja dupli bik, mm dupla vodolija. Kazu vodolije leprsave , neozbiljne, lebde... Nigdje veze! Ako neko cvrsto stoji na zemlji, to je mm!
Po horoskopu, nasi znakovi skroz suprotni i nikako se ne slazu. A ja ZNAM da sam nasla srodnu dusu!
A da se svadjamo - neeee! Mi samo "konstruktivno raspravljamo" - svaki dan, nekoliko puta...O daaa, a "pomirenje" koje nakon toga uslijedi... e , to je vec za neku drugu temuuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 124
24.6.2011 14:00:33   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A zvocanje i istresanje nervoze, hmmm Ne smatram da je u redu ispuhati se na nekome za nešto o čemu ta osoba nema pojma.

slažem se, zvocanje je jako ružno al to je očito jače od mene user posted image  ko fol ja vježbam da ne rondam, i da se ne ljutkam zbog takvih sitnica al ne ide.... mislim ide, ide pa stane user posted image

I ja vjezba da ne rondam .... ali bezuspjesno hahaha Kad ocepim ne znam stati dok sebe ne zadovoljim nema sanse .... Ja mrzim rondanje i imam zelju da prestanem (ali ocigledno ne jaku zelju hahaha)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *