Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 15.8.2008 13:07:26
bubamara80
Jja bih na destinacije netaknute turizmom, ne previše poznate da osjetim pravu prirodu i njene čari.Također bih voljela posjetiti mjesta Yucatan i Cuncun u Meksiku, njihove plaže, kulturu Maya i možda kad bih mogla otići na Južni pol da vidim polarnu svjetlost, tako te vrste destinacija su mi interesantne.
< Poruku je uredio amelaa RR -- 12.9.2008 17:06:33 >
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 15.8.2008 15:15:33
M kao Mama
Putovala sam svugdje po Evropi, ali nikada nisam bila u Turskoj, to je moja neka želja, pa akobogda i to će biti jednog dana, IStanbul, te njihovo more, zatim Tunis, Egipa, uglavnom te egzotične destinacije, a moja neostvarena želja, putovanje kruzerom, nekih mjesec dana, da se obiđu sve destinacije koje su hit, a na brodu, nema čega nema, bazen, animacije ove, one,
prije nego se probudim da ne zaboravim i Grčku, a dasa buđenje i vraćane u stvarnost
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 15.8.2008 15:18:58
M kao Mama
sorry, Sarah nisam vidjewla tvoje pitanje, pa zasigurno Pariz, vjerovatno zbog romanitek is vih filoma na tu temu, a bila sam u Rimu i Veneciji, u Veneciji sam pokisla ko miš, tri dana kiša je neumoljivo padala, a ja sam hodala, a Venecija m"miriše" na kanalizaciju, to je bio doživljaj,
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 15.8.2008 23:44:18
almai
Dubai je i moj favorit i to vec odavnoooooo Sto se tice Europe od tih 5navedenih bila sam u Veneciji,a oslali me gradovi i neprivlace toliko sem Pariza.
RE: Koje destinacije biste voljeli posjetiti? 15.8.2008 23:47:05
jasmina_mm
U Evropi hm... Madrid - vec mi se zelja ispunila Palma de Mallorca Cirih Atina i naravno Pariz ma najvise bih voljela proputovati cijelu Spaniju, Grcku i Tursku