Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...pomoz... 9.4.2011 19:45:16
Visnja RR
Od prijatelja sam dobila ovaj mail
"Ališan Omerbašić se rodio 25.12.2010. na Božić,Da skratim priču. Na Kliničkom Centru Univerziteta u Sarajevu su ga sredili bogovski tako da ne liči na sebe (otvori I slike u prilogu - sve slikano u periodu od 10 dana). Svi smo van sebe.
Naši ljekari navikli, valjda od rata, samo sjeckati. Na nosiću tkivo je jednim dijelom odumrlo, pa su to odstranili, strugali su I tabane. Sad je borba za prstiće na rukama. Nadu daju doktori van BiH, da se ne moraju dirati prstići.
Skenirala sam I štednu knjižicu, jučer je Omer (otac) otvorio račun u Raiffeisenu.
KM - 09001109919 EUR - 19000776350 Nade ima. "
zene drage evoima ZR...ili ako vam je lakse na onaj moj....a na kafici u ponedeljak se moze dati neki prilog da mu uplatimo.... pretuzno...dusa draga
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.4.2011 20:52:01 >
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 9.4.2011 19:48:53
Hanady RR
To je dječak za koga se nedavno tražila AB negativna krvna grupa pa je bilo i na forumu, moj muć je donirao 0 negativna na poslu...a ja sam na poslu učetvovala u sakupljanju priloga pa je uplaćeno. nema frka da se to uradi opet da se pomogne, duša draga
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 9.4.2011 19:54:40
mala86
joj Boze
jel ima neki humanitarni tel
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 9.4.2011 23:38:16
M kao Mama
Bođe dragi, ti pomozi ovom djetetu milom, akobogda u ponedjeljak dajemo svoj prilog, i svaki put kada sakupljamo, znam da je to kap u moru i ljuta sam, i opet ponavlja, sve dok se ne razboli neko guzonjono djete, i ne budu trebali silni milioni, jadni rositelji će i dalje ovako sakupljati za svoju djecu. Ljuta sam na našu državu, političare, zdravstvo.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 9.4.2011 23:47:11
gerberka
Boze Dragi, spasi ga.. nemam rijeci...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru