Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
FamilyPlus poziva trudnice na druženje i razg... 15.2.2011 22:46:16
Visnja RR
Drage trudnice (ali i one koje to namjeravaju biti a žele što više informacija o pohranjivanj MC) FamilyPlus (Cryo-Save) nam je predložio da se dogovorimo za jedan susret s njima ... pozivaju nas na kaficu i kolačić tj sve trudnice koje su zainteresovane da dođu na jednu jednostavniju prezentaciju pohranjivanja MC.. uz 1000 ZAŠTO - 1000 ZATO
Bilo bi dobro da ovo druženje dogovorimo početkom marta... ko je za nek se prijavi ovdje... ovo druženje može biti najbolji način da iz prve ruke dobijete sve informacije koje vas zanimaju... i ja ću vam se pridružiti Dakle idemo spisak :
RE: FamilyPlus poziva trudnice na druženje i ... 16.2.2011 8:49:29
taurus
i ja bih voljela prisustvovati mada smo već pohranili matične stanice ja sam imala pitanja i u family plusu su mi na sve odgovorili, ali evo kako vrijeme prolazi interesuje me još par stvari-onako čisto informativno ako se budem mogla organizovati za čuvanje bebe (ovisi koji bude dani u koliko sati) i ja bih došla
RE: FamilyPlus poziva trudnice na druženje i ... 16.2.2011 9:01:47
mamina princeza
Nisam trudna :) al zeljela bih i ja na spisak nadajuci se da ce mi uskoro trebati ove info ... Sad ne znam kakav ce biti termin za taj sastanak pa ne mogu sa sigurnoscu da kazem jer pored produzenog radnog vremena cesto nemam gdje s djetetom. Nadam se da ce biti nekad poslijepodne ili vikend.
RE: FamilyPlus poziva trudnice na druženje i ... 16.2.2011 12:08:06
emi7908
Nisam trudna ali ovo me jako interesuje za moju buduću trudnoću aBd.Strašno mi je žao što nisam ila upućena sa svojom prvom trudnoćo jer bi sigurno pohranila MC. Ali eto bože moj hvala Bogu sad znam i mogu to ispraviti. Ni ne pitah nadam se da se možemo priključiti mi koje nismo trudne ?
1.Skvo RR 2. malena27 i mm 3. mamina princeza 4. babina beba 5. emi7908
RE: FamilyPlus poziva trudnice na druženje i ... 16.2.2011 22:21:52
Ela35
Ja sam već bila na razgovoru jer imamo namjeru pohraniti matične ćelije ali dodatne informacije nisu na odmet. Evo i ja se prijavljujem. Super incijativa.
1.Skvo RR 2. malena27 i mm 3. mamina princeza 4. babina beba 5. emi7908 6. Ela35
RE: FamilyPlus poziva trudnice na druženje i ... 25.2.2011 11:02:04
Kivac
Eh, taman sam htjela da potvrdim dolazak al poremetili su mi se planovi. Iscekujem vas izvjestaj! Meni je termin u aprilu pa sam planirala otici do Cryo Save uskoro. Javicu vam i svoja saznanja i utiske.