Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moju srecu bi upotpunila samo jedna stvar, koju trazim od Boga svako jutro, svaki dan, svaku noc... da sve trudilice svijeta docekaju + i rode zdrave i zive i normalne bebice isto kao sto sam rodila i ja... i da svaka od njih dozivi srecu koju sam dozivjela ja...
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 12:44:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: almicch
da se maknem s ove " mrtve tačke svog života", da nastavim fax, nađem vremena za sebe, oporavim se od depresije, i riješim nesuglasice s MM ....
i sve ovo moze za čas... samo se trgni malo...sve je do tebe....
kakav depresija sta će ti ona...ko je od nje hajra vidio... hajde nemoj da zezas ...život je suvise krataka da bi ga tratili na željenje želja koje mozemo ispuniti....
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 12:46:36
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
moju srecu bi upotpunila samo jedna stvar, koju trazim od Boga svako jutro, svaki dan, svaku noc... da sve trudilice svijeta docekaju + i rode zdrave i zive i normalne bebice isto kao sto sam rodila i ja... i da svaka od njih dozivi srecu koju sam dozivjela ja...
bambi hvala ti mila...
ja bih bila sretna da se cekaonica ukine jer ne bi bilo nikoga ko ce pisati na toj temi....
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 12:49:11
dinaa
Sad bi me ucinilo sretnom da mi nalaz bude uredan i dobar,bas bi bila sretna zbog toga,i naravno jos vise bi bila sretna da se moj mali djecak brzo oporavi od operacije krajnika koja ga uskoro ceka
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 12:55:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
bambi hvala ti mila...
ja bih bila sretna da se cekaonica ukine jer ne bi bilo nikoga ko ce pisati na toj temi....
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 12:56:16
merjem
moja sreca bi bila potpuna i beskrajna kad bi imala sansu da kupim staru kucu moje nane,da u njoj odgajam svoje ljepotice i da mojoj mami vratim dusevni mir
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 13:13:15
bebac bucko
male stvari covijeka cine srecnim. srecnom bi me ucinilo kada bi svaka od nas nasla svoju srecu, ispunila svoje zelje i ostvarila svoje snove. vasa sreca bi me sada ucinila srecnom.
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 14:10:55
Latinka
Da naučim uživati u jednostavnosti života Trenutno: da je sunčano, a ja na nekoj livadi ležim sa travčicom u ustima i gledam kako oblaci stvaraju razne oblike pri tome zamišljajući šta koji predstavalja i nižući neku pričicu u glavi, dok vjetar lagano pomjera travu oko mene i oko sebe čujem samo zrikavce kako pjevaju neku svoju baladu Smrc
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 22.6.2010 15:39:21
sporty mamaa
Ima onaj jedan citat: "Koji je covjek toliko hrabar da kaze JA SAM SRETAN????" Uvijek nam nesto fali.... Ali ja sam sretna jer imam predivnog muza i kcerkicu, sve ostalo je manje vazno...
Ucinilo bi me sretnom da mi mm dobije novi posao. Molim Boga da ga prihvate, a i molim Boga da od njega otjera strah od nove firme jer gore od ovog ne moze biti. Moze biti isto ili bolje.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.