Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ako zelite upoznati sebe i svoje prioritete kroz tri koraka ko je zainteresovan radi se ovako:
uzmi papir i olovku ne treba se razmisljati dugo o odgovorima i ne vracati se dva puta
1 koja od ove zivotinje vam se najvise dopada podrediti po najvise ....... pa do kraja od 1 do 5
Krava , Tigar, Ovca, Konj i Svinja
2 dole navedeno opisite sa 1 rec prvo sta vas asocira kad cujete
Pas, Macka, Pacov, Kafa i More
3pomislite na osobe bliznje vama drage pa podretite sledece boje po osobama koje s njima povezujete dakle kad sledece boje procitate upisete na papir osobu koja ve podseca na njih SAMO OSOBE
Zuta, Narandzasta, Crvena, Bela, Zelena
Kome zvuci zanimljivo neka pokusa svoje odgovore ne porate pisati na RR vec za vas ( ako hocete mozete hehe) a kasnije malo budem stavila odgovore pa pogledajte
RE: Test Dalai Lame- Upoznaj sebe 24.11.2010 12:47:47
koka i po
crko od smijeha ... ja lajem ,muz mjauce .. ponosna jesam i to puno ...ah sto me to j...u zivotu ... familija...uvijek najvaznija ... karijera i pare na zadnjem mjestu BINGOOOOOO... fali mi romantike i sexa ..... a boje...da ne pricam
RE: Test Dalai Lame- Upoznaj sebe 24.11.2010 23:50:53
klemzi
životinje su sve pogodile, muž mi prede, a kafa cigare, valjda plaho volim da pušim
RE: Test Dalai Lame- Upoznaj sebe 25.11.2010 14:19:12
Anoniman
ja mm testirala...ne smijem ni napisati njegov poredak ...evo vam samo jedan primjer...crvena mu je fcs (fudbalski klub sarajevo) ...pa kad sam mu rekla da to nemre, onda je stavio svog rodjaka...vatrenog navijaca
RE: Test Dalai Lame- Upoznaj sebe 25.11.2010 14:23:21
Medić*
IZVORNA PORUKA: dadada
ja mm testirala...ne smijem ni napisati njegov poredak ...evo vam samo jedan primjer...crvena mu je fcs (fudbalski klub sarajevo) ...pa kad sam mu rekla da to nemre, onda je stavio svog rodjaka...vatrenog navijaca
preispitaj ti to malo, zasto tebe nema na crvenoj mozda je tebe stavio uz kafu