Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj ..... Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput
elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došo
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
ma de , prahnulo ti , što bi naš narod rekao!!! šta fali , ako je usput
E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj ..... Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput
elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došo
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
ti si ona teska kategorija dobro nisi poslije tolikog mrcvarenja dobila vibrator na poklon
zezam se... nema to nikakve veze.... ja sam sigurna da bi tebi tvoj muzek to kupio i bez sexa....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala) što je sigurno-sigurno ne bih rizikovala
ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala) što je sigurno-sigurno ne bih rizikovala
ja odoh počet slat sms poruke nebil me sutra strefile i dobre pantalone...onako usput
šuti ženooooooooooooo ne odaji me prsten je bio druga prilika...ali svakako mi je želio reći da sam dobra žena njemu...samo razlog je bio malo drugačiji
Izgleda fakat da me ova zena nesto ne voli. A mozda me i voli samo se ne slaze sa mnom!? U svakom slucaju termini "otreso", "puko" su mi nekako jeftini i zvuce omalovazavajuce. Ako si vec navikla da te neko dobro "otrese" ili "pukne" onda o tome treba da razgovaramo na nekoj drugoj temi .
hahaha, nema dalje, ja sumljam, ali ne bih bez čvrstih dokaza da išta kažem
ok dosta je sve me boli....
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.