|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolji izgovor do sada?
15.9.2010 15:16:53   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image  ma tiki zeza

ma ne zezam, imam i ja svoje prioritete, nije ni meni sex No1 user posted image

opet zezaš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 151
15.9.2010 15:18:34   
almicch
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj .....
Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput user posted image

elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došouser posted image user posted image user posted image user posted image

elem kupi on meni fini poklon....
e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisamuser posted image
Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...user posted image

ma de , prahnulo ti , što bi naš narod rekao!!!
šta fali , ako je usputuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 152
15.9.2010 15:18:40   
frenkoza

E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj .....
Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput user posted image

elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došouser posted image user posted image user posted image user posted image

elem kupi on meni fini poklon....
e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisamuser posted image
Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...user posted image

ti si ona teska kategorija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro nisi poslije tolikog mrcvarenja dobila vibrator na poklon user posted image user posted image user posted image user posted image

zezam se... nema to nikakve veze.... ja sam sigurna da bi tebi tvoj muzek to kupio i bez sexa....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 153
15.9.2010 15:19:21   
taurus
ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala)
što je sigurno-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bih rizikovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 154
15.9.2010 15:22:14   
veeseelaa
taurus evo tema http://www.ringeraja.ba/forum/Recepti,recepti/m_12063/tm.htm 
nemoj se zezati na ovoj  user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 155
15.9.2010 15:23:49   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala)
što je sigurno-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bih rizikovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja odoh počet slat sms poruke nebil me sutra strefile i dobre pantalone...onako usputuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 156
15.9.2010 15:28:43   
M kao Mama
Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)

Neposredna veza do poruke: 157
15.9.2010 15:29:52   
Anoniman
ja imam prsten s briliantima, ne jedan, dva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 158
15.9.2010 15:31:09   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)

šuti ženooooooooooooo
ne odaji meuser posted image
prsten je bio druga prilika...ali svakako mi je želio reći da sam dobra žena njemu...samo razlog je bio malo drugačijiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 159
15.9.2010 15:32:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

ja imam prsten s briliantima, ne jedan, dva user posted image user posted image user posted image

hahaha, nema dalje, ja sumljam, ali ne bih bez čvrstih dokaza da išta kažem

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 160
15.9.2010 15:34:39   
Anoniman

imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to user posted image  za suknje bas nisam zainteresirana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 161
15.9.2010 15:35:28   
Iceman

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Marina ne voli Icemana user posted image

user posted image user posted image user posted image  Taj ko da nikad nije puko zenu pa postavlja ovakvo pitanje....
Postoji valjda neko ko ga voli, nadam se

Izgleda fakat da me ova zena nesto ne voli. A mozda me i voli samo se ne slaze sa mnom!? U svakom slucaju termini "otreso", "puko" su mi nekako jeftini i zvuce omalovazavajuce. Ako si vec navikla da te neko dobro "otrese" ili "pukne" onda o tome treba da razgovaramo na nekoj drugoj temi user posted image user posted image .

Ova tema glasi "Najbolji izgovor..."!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 162
15.9.2010 15:36:33   
veeseelaa
Icemane malo ranije je napisano da se slažeš s nekim forumašicama, ja se s njima ne slažem user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 163
15.9.2010 15:37:45   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ok dosta je sve me boli....

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 164
15.9.2010 15:38:07   
Anoniman
Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima user posted image

Neposredna veza do poruke: 165
15.9.2010 15:38:42   
veeseelaa
s kojim izrazima, nisam u toku?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 166
15.9.2010 15:39:27   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vjerujem

Neposredna veza do poruke: 167
15.9.2010 15:41:26   
Iceman

Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima user posted image

To nisu moji izrazi!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
15.9.2010 15:42:22   
Hanady RR

imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to user posted image  za suknje bas nisam zainteresirana user posted image

e nemoj puno....
znaš kako je završila ona koja je volila puno drago kamenje

http://www.youtube.com/watch?v=PluRW3_FEt0
neka sve ima svoju mjeru...tako je zanimljivije i bolje...user posted image
a i bezbolniji su rastanciuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 169
15.9.2010 15:43:09   
M kao Mama
http://www.youtube.com/watch?v=-1k0bLgzTL4

evo i od mene jedna

Neposredna veza do poruke: 170
15.9.2010 15:45:03   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image  vjerujem

znači sex za prstenje i drago kamenje i suknje, čizme ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 171
15.9.2010 15:45:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

http://www.youtube.com/watch?v=-1k0bLgzTL4

evo i od mene jedna

hahahhahahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 172
15.9.2010 15:45:54   
veeseelaa

znači sex za prstenje i drago kamenje i suknje, čizme ....user posted image user posted image user posted image

hahahhahah kud plovi ovaj brod, sve ljubav a kad ono svega user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 173
15.9.2010 15:50:26   
Anoniman

hahahhahah kud plovi ovaj brod, sve ljubav a kad ono svega user posted image user posted image user posted image

aha, ljubav nastranu , ali money je money user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 174
15.9.2010 15:51:33   
almicch
ode ova tema predaleko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *