Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Najveci kompliment koji ste dobili 6.8.2010 0:05:31
teacher75
Koji je najveci kompliment koji ste dobili od nekoga? Nesto mi pade na pamet kako mi je jednom jedan prijatelj rekao: "Ti si sve samo ne dosadna" i to me je bas obradovalo nista mi nema gore od dosadnih ljudi i dosade. Cesto sam znala napraviti i neku glupost samo da ne bude dosadno
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 6.8.2010 0:12:21
veeseelaa
Ko kaže da su andjeli plavi
davno jednom, stariji čovjek, radio je nešto u bašti sa ženom, a ja sam pored čekala prijateljicu.... ostao mi je taj kompliment u sjećanju.. vjerovatno jer nije bio upućen u smislu upucavanja ili eventualne koriste A muž me uvijek iskoristi
I laska mi kad mi prijateljice kažu "s tobom se uvijek ismijemo al kad trebamo prepričati nekom čemu smo se smijale, prosto neznamo, jer s tobom je sve zabavno"
Al sam riba
< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.8.2010 0:20:57 >
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 6.8.2010 17:29:23
Mirkica
bila sma curetak izmedju 17 - 20 godina tako nekako i posal sam mojoj strini , napucala se ja kako se samo u tim godinama napucati moze :))) i idu dviej curice prema meni nekih 7 godina i jedna drzi u ruci ruzu i pruza je meni i kaze mi seko ti si tako lijepa :))) to mi je najdrazi kompliment sto se tice izgleda
a kao licnosti mi je ostao u sjecanju kompliment od moje kolegice Turkinje sa fakulteta, bila ja na faxu i netso trazila nemam poima i naidze ta turkinja kolegica i ja se sada ono pozdravljam s njom (osmjeh kao i uvijek ) i kaze ona meni TI si kao proljece gdje god dodjes sve je veselo :)))) ta dva komplimenta su mi najdraza i nekako vrijede :))))))
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 6.8.2010 18:32:14
sara.at
najveci kompliment hmmmm kad moj mm dodje kuci sa posla il puta, pa me pogleda sa toliko ljubavi i suznim ocima da mu rijeci uopce nisu potrebne jer znam sta mi oce reci
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 6.8.2010 18:53:18
Anoniman
Ne znam baš da li je najveći,ali tog sam se sad sjetila...bila sam drugi srednje,prvi put se ofarbala -u crno i na času bosanskog ulazi moja divna prof. i s vrata mi govori "sad si mi ista snjeguljica" (crna kosa,svjetal ten) ništa posebno,ali mi je ostalo u dragom sjećanju,inače sam bila njena mezimica A najčešće komplimente sam dobivala za oči dotle da mi je išlo na živce kada neko spomene
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 9.8.2010 15:28:48
snijeg
Kad su mi moji roditelji na dan vjenčanja rekli "da su ponosni na sve ono što sam JA", kad mi prijatelji kažu "šta bih ja bez tebe, ti si uvijek tu za mene", a kad mi svi oni koji mi znače u životu, a i oni koji mi ne znače kažu "kako lijepo mirišeš" tad mi je srce k*o planina
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 10.8.2010 12:40:45
10 mart 2009
Uvjek nešto molim i tražim, rijetko za sebe uvijek za druge...nazovem dragog kolegu u domu zdravlja, zamolim ga za uslugu vezano za jednog zaposlenika kompanije u kojoj radim, on dobrica kakav jeste završi tu moju molbu uz komentar, znaš- tebe je stvarno dobro imati za prijatelja...i ja se . To mi je bilo tako toplo i ljudski, da ću to pamtiti kao najljepši kompliment dugo, dugo...
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 10.8.2010 12:52:36
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sara.at
najveci kompliment hmmmm kad moj mm dodje kuci sa posla il puta, pa me pogleda sa toliko ljubavi i suznim ocima da mu rijeci uopce nisu potrebne jer znam sta mi oce reci
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 10.8.2010 13:04:50
henna ze
MM mi jednom rekao..da si Indijanka zvali bi te Tanko Uho..hahaha..meni je to tako smiješno i simpatično bilo...što se njemu svidjaju moje tanke klempave uši...
RE: Najveci kompliment koji ste dobili 10.8.2010 13:17:12
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: henna ze
MM mi jednom rekao..da si Indijanka zvali bi te Tanko Uho..hahaha..meni je to tako smiješno i simpatično bilo...što se njemu svidjaju moje tanke klempave uši...
meni je mm rekao jednom prilikom rekao, nakon poroda , ženo ti da ne rodi narod bi mislio da si muško malo sam muškobanjasta
< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.8.2010 13:18:52 >