Dea_
|
kad je u pitanju odlazak na 4D ultrazvuk dobro pazite da ne budete prevarene,,, zakazala sam 4 D kod Mehmedbasica u Sarajevu. na telefon prvo sto ti kazu je 4D kosta 200 km,kao da je to najbitnije... Znaci,legla sam na sto,dr je ukljucio uz i ja cjelo vrijeme gledam i kreten cutim,a cudno mi jer je slika crno-bjela,i uopste nije tako jasna kao sto sam citala kad je u pitanju 4d, pise da je u boji,da jasno vidis bebu,cak i prstice, itd...Pregled je trajao oko 20 tak minuta.,dobila sam tri mala nejasne crno-bjele slicice,to za CD nije istina, potom odes da syestre i platis 200 km.E sad mozda gospodin dr nije razumio sestru kad je rekla ovde imate zakazan 4D.pa je ukljucio 3D,ili sam ja u zabludi,nemam pojma.. i jos nesto u istoj toj oridinaciji sam bila u 12-toj nedelji trudnoce na exp.ultrazvuku,gledali su nuhlearnu brazdu itd,i slika na monitoru bebe je bila identnicna, kao sad kad sam isla na taj 4D, samo sto sam tad platila 50 km a sad 200... ZATO. PAZITE I NEMOJTE KAO JA DA CUTITE IAKO VAM BUDE NESTO SUMNJIVO ,VJERUJUCI DA JE NEMOGUCE DA JEDNA TAKVA ORIDINACIJE SE SLUZI I PREVAROM.... PITANJE:ako je neka trudnica isla na 4D jel slika bila u boji ili ne??
|