Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Maida* Vidjela sam tea lanu i maminu princezu bas u toj radnji u BBI, a radnja je Okaidi. I sad sam ja nasla par majcica i hocu da mu probam kacket, i on poceo trcati po radnji i secunda i udje u izlog. MM podje za njim ali ne moze da udje, i on ga zove da izadje, a u tom momentu dotrca jedna od prodavacica i poce kao zabrinuta nesto, ne daj Boze da se nabode na neku sipku, koju ja nisam vidjela da postoji. Mali je izasao, a ona opet poce nesto. Ja njoj kazem, da nismo diejte namjerno pustili, desava se i sta sad. Ona je bila na kasi sa jos jednom trgovkinjom i musterijom i cujem ja ona i dalje ronda i govori "Boze sacuvaj, da sta bude,....." a meni nesto malo falilo, ja se okrenem i pitam je hoce li usutit, da diejte niko nije namjerno pustio, nego eto desiklo se id a je prava pomogla bi oko biranja stvari i djece...i jos sam joj nesto rekla i bacila one majice i izasla. A trebam opet otic do BBI i svratitcu mahsuz, i pitacu ko je sef te radnje, pa ko tu pare ostavlja, ja njima ili oni meni? Maida mislim da griješiš. Da se tvome dijetetu nešto dogodilo, da je na sebe oborilo staklenu vitrinu ( stakla u tržnim centrima nisu tako čvrsta kako izgledaju, jednom se sam izlog sasuo na bebaru koja se snažno zatrčala i lupila dlanovima o staklo ) ili da se daj Bože nabilo na te šiljke?? Naravno da tvoje dijete nije namjerno otrčalo, možda ni ona nije trebala to par puta pomenuti, ali istina je da ne možemo pustiti našu djecu da demoliraju radnju. To što je nama simpatično, drugima ne mora biti. Nisam ja rekla da treba skakat po radnji, naravno da ne treba, ali to je momenat, secunda i dijete je pobjeglo, ali ne treba ona govorit "Boze sacuvaj", to nek ide kuci svojoj pa nek govori kome hoce, a na taj nacin, ja u radnji i ona govorit drugoj musteriji, izvini ali ipak trgovci su izgubili postovanje prema musterijama. Ne trazim da me nosa po radnji, ali da bude ljubazna i usluzna da. I nisu moja djeca bas da demoliraju radnju
|