Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lilix nam je rodila Berinicu!!!!! 23.4.2010 20:50:14
Sulty
Lilix nam je rodila Berinicu !!!! Berina je 2900 g teska . Lilix i njenom muzu cestitam, a narocitu velikom bratu Beniju, a Berini od srca zelim sve najbolje u zivotu. Da nam bude ziva, zdrava i vesela i da svojim roditeljima bude predivna kcerka, a bratu najbolja seka na svijetu.
RE: Lilix nam je rodila Berinicu!!!!! 23.4.2010 22:15:46
Zoe
lilix, čestitke od tebi i TM , a malenoj ljepotici Berini želimo puno zdravlja, radosti i sreće
< Poruku je uredio Zoe -- 23.4.2010 22:17:54 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Lilix nam je rodila Berinicu!!!!! 23.4.2010 22:31:03
medi87
Cestitke roditeljima od srca, a braci zelim da bude sretan uz svoju sekicu, a ti curice, da nam budes zdrava, nasmijana i sretna uvijekuser posted image user posted image
RE: Lilix nam je rodila Berinicu!!!!! 23.4.2010 23:26:05
delfin
Draga Lilix, sve najljepše tebi, tm, Beniju, Berinici, puno zdravlja, sreće, dug život da uživa sa vama, od mene , mm i mog Ipak si stigla prije vikenda
RE: Lilix nam je rodila Berinicu!!!!! 24.4.2010 10:06:24
Mirkica
I ja se pridruzujem cestitkama