Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Svaka pohvala moderatorima..:))) 9.4.2008 10:39:05
haidy
Slazem se sa svim sto su hanumice napisale i jos da dodam, svaka cast na mnogim otvorenim temama. To je pravo osvjezenje. Ranije kad dodjem na RR uglavnom bude aktivna samo tema hanumice i neka stara, a sad ne znam gdje prije da pogledam.
RE: Svaka pohvala moderatorima..:))) 9.4.2008 11:21:27
nikka
Slažem se sa haidy,najviše su bile aktine "hanumice",ništa osobno samo se nisam našla u tome,a sada ima puno zanimljivih tema i za čitati i za komentirati,i za to vam puno,puno hvala drage moderatorice i sve pohvale,u potpunosti ste opravdale vaše titule,svaka čast!
RE: Svaka pohvala moderatorima..:))) 9.4.2008 13:33:17
sarah
I ja bi da pohvalim nase drage moderatorice i zahvaljujem im se na svjezini koju su unijele na forum .
A isto tako svaka cast na novim temama i moderatoricama a i ostalim forumasicama koje su dale svoj doprinos. I samo tako nastavite. A sto se tice novih tema neka slobodno i sve ostale hanumice postavljaju, samo naprijed!
RE: Svaka pohvala moderatorima..:))) 9.4.2008 13:59:31
Lel@
Drage moje,svaka vam čast!!! Odkako ste vas dvije postale moderatorice,forum se preporodio !!! Sve je na svom mjestu,uredno,stalno imate neke nove teme što je odlično!!! Samo tako nastavite,najbolje ste A da,moram pohvaliti i Eminicu,ona se takođe trudi i postavlja jako zanimljive teme!!!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.