Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav, da li neka od Vas zna gdje mogu uraditi ultrazvuk abdomena i bubrega za djete od 2.5 godine? Treba mi privatna ordinacija, a ne domovi zdravlja! Hvala
RE: Ultrazvuk abdomena i bubrega 5.1.2010 13:39:33
Lucina
Ja sam radila svojoj djevojcici od 2 g. kod dr. Sandre Vegar koja je i najbolja za to. Imam njen broj mobitela, ali kod kuce, pa ako zelis mogu ti ga napisati. Mozes je nazvati kad hoces i ona privatno radi u ordinaciji Djeciji svijet (ili nesto slicno) odredjenim danima u sedmici, najcesce subotom.
RE: Ultrazvuk abdomena i bubrega 5.1.2010 13:56:10
babina beba
Hvala Lucina, kad nadjes posalji nije frka nemora danas. Za Sandru sam cula, a za ordinanciju samu da su pravo bezobrazni eh sad svako ima svoje iskustvo i misljenje.
RE: Ultrazvuk abdomena i bubrega 9.1.2010 21:17:48
sarayka
a zasto neces DOm zdravlja djeca se primaju odmah ne narucuju se, to zanm 100%
RE: Ultrazvuk abdomena i bubrega 29.1.2010 9:57:43
mama Nataša
I ja sam za dr. Sandru Vegar, mislim da kod nas ne postoji bolji doktor za te stvari od nje
Ona radi i na klinici, može se i tamo poručiti ali mislim da se čeka mjesec,dva na termin, ali onda je besplatan (čini mi se) Ako ideš u Mali svijet onda jel moraš da platiš, ali ja sam samo kod nje išla, iskreno, nikom drugom ne vjerujem toliko kao njoj
Kod nas je jako malo kadra ovog profila a ona je brate stručna da ne može bolje! I još je prijatna i srdačna i super radi s djecom, ama, mi volimo doktoricu Sandru