|
imam loš dan, pa moram nekome da malo popričam 24.12.2009 23:40:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo malo da ispričam i ja svoju priču. U stvari i neznam šta bi htela, samo trebam nekom malo popričati, a nemam nikoga, zato drage forumašice vama ču se izjadikovati. Ja i MM smo u braku 7 godina, a zajedno smo več 15 godina. Voleli smo se ludo, i super nam je bilo. Ni sad ne mogu da zamislim, da ja i on ne bi bili zajedno. Al zadnje vreme gledam i mislim se da li je to to ili gde smo nas dvoje sada. Imamo dvije curice, jedna je 5 a druga 2 godine. U početku braka bilo nam je super, al sada ja više ne znam kakav je ovaj brak i kako to il popraviti il šta raditi. MM se ponaša kao da živi u hotelu all inclusive. On ne vidi, da treba oprati i srediti veš, oprati suđe, pospremiti stan, uraditi nežto fino sa decom. Oboje radimo dopodne. On ide još u školu, al mu nije teško i dobro mu ide, kako se kuči ništa ne uči. Ja sam več tako umorna, dok dođem kuči, uvijek je neki poso, pripremi ručak, sredi stan, i sve šta treba, i provesti vremena s decom. Ovako kako razmišljam tek sada vidim da više nemam ni prijateljica s kojima bi mogla izači i ispričati se. Nemam vremena za sebe, ne idem nigde. A MM ide 2x u sedmici na fitnes, ništa mu ne smeta što nije sa decom više. Ništa ne uradi, i to mu se ne čini loše. Mislim, da je malo sebičan, jer misli samo na sebe. Ja bar tako to vidim. Kad počnem temu o svemu tome, se samo jako posvađamo jer ja kao kompliciram. I u zadnje vreme mi govori, kao šta ja to radim tolko, da to nije istina. Ponekad mi dođe dosta svega, da bi se najradije pokupila i svega ovoga. Jer ovako kad gledam, pa ja to mogu i sve sama. A ovako poleg svega i još njega služim i pitam se dali mi je sve to potrebno. Sada kad razmišljam, sama sam si kriva. Dok sam bila na trudničkom dopustu, ja sam sve uradila sama, bez i malo njegove pomoči. Misleči, pa imam ja vremena, mogu sve to sama srediti dok je MM na poslu, a kada dođe kuči, možemo radije zajedno šetati. I tako se naviko pa jedna godina, pa kasnije još druga godina, i eto sada sam sama za sve. Ide mi i na živce, jer mi se čini da sve manje i manje komuniciramo. On navečer zaspe kad decu uspavljivamo. I tako i navečer nemamo i ne uzmemo vremena za sebe. Šta se tiče seksa, ne znam šta bi. Ja kad bi htela, on zaspe il mu se ne da. A on kad bi hteo, sam ja ipak tada za stvar. Svi smo krvavi pod kožom.
|
|
|