Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo ja i moj dragi bili u gradu malo slikavali (isprobavali novu igracku) pa mi naumpade da stavljamo svoje vlastite slike od gradova u kojim mi zivimo...
Plizzz nemojte stavljati slike sa interneta, bolje je kad su to vlastite slike =)
Ovo je divno.. PS; draga ilhana kad si ovo slikala "nidje živa roba" sto bi rekli
Ma sala ne sala katastrofa je =) Vidili smo jedno 10ak momcica pjani 14-15 godina im... i to je to... ljeti doduse bude malo vise raje... al bude onoliko ko u Sarajevu oko 3 sata barscarsijom petkom i subotom =)
evo ga!mozaik sv.Franje najveći na svijetu!ovo je slikano lani. i s ceste ne ulazite na ovu kapiju desno nego samo produžite pravo gore jedno 300 metara i doći ćete do my haus!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.