Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne sikirajte se, ovo je samo politika... pustaju ih da se opuste... ipak utakmica nije gotova sve dok sudija ne svira kraj... haaaaaaaaaaaaaaajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovinooooo
e jesu navalili spanci nisu ni poceli igrati a vec 2:0
jesu vala isto blesavi...nigdje umjerenosti....bas su neskromni...........Odoh ja navijat..mozda se i nasi onda probude...kad ja vako trbava pred porod ,podjem skakat:)
bolje ilhana tako da sada ne igramo dobro i da dobro izgubimo tako protivnik u Barezu nece se pripremati toliko za nas podcjenice nas a to je sto nam treba :) pametni su ovi nasi
ja bas sada citam na njemackoj starnici i pisu Njemci da je Portugal izvukao tezak tim , da su Bosanci jedna jaka ekipa i Da Misimovic Dzeko i Ibisevic vaze za one koji se mogu sa najboljima mjeriti , kazu da Ronaldo (dao Bog) najvjerovatnije nece igrati radi povreda :) et bar nas vide dobro :)
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.