Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne znam što mi je točno, ali me pri hodu boli, odnosno zateže, para kao neka žilica na sredini između dna pete i nožnog zgloba ( okomito gledano ). Nemam pojma što bi to moglo biti? Ima li tko kakvo iskustvo sa istezanjima, bolovima...? Kako ste liječili to? Što da staljam na nogu?
P.S. nije nateženo, ni ti modro, ni ti crveno. Samo zateže pri hodanju. Ne mogu trčati.
RE: Bol pokraj noznog zgloba i pete 1.9.2009 10:24:59
veeseelaa
mora da si istegla mišić, mislim da će samo proći mene je skoro nešto slično zezalo, samo što je bol prelazila i na list, više kao neko strujanje, pri dodiru zabolucka
RE: Bol pokraj noznog zgloba i pete 1.9.2009 10:29:08
ivanak
Moja mama ima neku spravu koja se stavi na bol i sad struji struja i zalječuje. Bili mi to pomoglo? Iskreno, anatomija pete mi je nepoznanica. Za koliko će mi to proći, jeli bar brojka u danim?
RE: Bol pokraj noznog zgloba i pete 1.9.2009 10:43:32
amarilis
Možda su i ligamenti malo nategnuti. Ja imam problem na desnom skočnom zglobu s ligamentima, gips čak nosila, pomaže mi elastični steznik za skočni zglob, samo s njim mogu trčati. Bol mi je nekada u peti a nekada na tabanu ispod prstiju, obično par dana mirovanja i ono prestane, ali sada u trudnoći taj steznik non-stop nosim jer nisam bila sposobna hodati, bolilo me u peti pa prema preponi.
RE: Bol pokraj noznog zgloba i pete 1.9.2009 14:55:40
dana3
meni je pukla tetiva tu i pet aje natecena evo punih 8 godina.udarila sm fudbalsku loptu vrhom prstiju i sedam dana nisam uopste mogla da hodam niti savijem stopalo. dok je rekao da bi se to trebalo operisati-ja nisam htjela vec i danas imam natecenu nogu u tom dijelu. moguce je da si i ti nategnula tu tetivu ali u mom slucaju je doslo i do pucanja te neke kosti ko biva ahilove . nosi cipele sa malo visom petom da se taj dio ne optrerecuje-pomaze malo i olaksava hodanje a stavljaj obloge od brsljena ili skuhaj brsljen stavi u lavor i kvasi nogu u hladnoj kupki sretno
RE: Bol pokraj noznog zgloba i pete 13.8.2010 11:58:58
kupina
drage moje boli me desna noga,od prstiju do prepone,nije neizdrzljivo,ali me zanima da li je koja imala isti prloblem,koji je uzrok i sta raditi. isto mi se dogodilo prije mozda 4-5 mjeseci i drzalo me desetak dana..tad sam malo citala na netu da uzrok mogu biti ciste na jajnicima i ja odmah odem dokti,uradio mi UZ i kaze nista sve uredu,da sam se bezveze prepala i da ne trebam previse citati po netu jer tu ima previse uvelicavanja.cuj to..pa mene cim nesto zigne ja pocnem istrazivati po netu