Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Učimo na tuđim greškama Voljela bih čuti od vas nešto što ste pogriješile i to nikada nećete ponoviti da ako ja budem to htjela uraditi-dobro razmislim Nabrojat ću svoje pehove, nemojte mi samo reći: Pa, gdje ćeš to ? jbg omklo mi se Ja više nikada ne bih: -prokuhavala plastični dio od multipraktika (smanjio se, pa ga sad ne mogu vratiti na mjesto gdje je bio) -koristila domestos u finoj odjeći (sredila sad jednu exta suknju) -knjiški hranila dijete, do 6mj samo dojenje (trebala sam uvoditi krutu hranu već od 4 mj, pa ne bih poslije imala problema) -strepila previše nad djetetom, sad je pomalo plašljiv, samo zbog mene glupe -pristavila ručak pa otišla na RR, prvo mi zamirisalo (tad sam trebala skočiti) a onda zagorilo -dala djetetu staklenu čašu u ruke (samo plastika, hB nije ništa bilo a moglo je) .... ima još pa kad se sjetim
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 16:17:05
Mya_81 RR
Kad mi drugo dijete bude odbijalo dojiti jednu siku ponudit ću mu drugu, a ne da razmišljam kako nismo svladali tehniku dojenja....informiranost prije svega...
Eh, sad lista mojih pogrešaka bi mogla biti jako duga, ali zasad ću stati samo na ovome
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 16:21:36
acudesa
uživaj mila, ja se i onako tek adaptiram
a na spisak dodajem: -ne bih davala neodgovornoj kolegici nešto važno (nikada da mi vrati knjigu koja mi treba i jednu uspomenu sa svadbe) -više nikada nikome ne bih bila žirant-NIKADA (dobro su me nasankali) -ne bih ostavila skroz zatvorene prozore kad idem na put
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 16:23:28
bebbe RR
Uh, misliš na ove neke dnevne greškice?! Pa, u biti niko ih od nas ne bi činio... Namjerno... Problem sa iskustvom je da ga dobijemo kada nam više ne treba... Hehehehe... A, greške su ono što životima daje ljudsku dimenziju...
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 16:26:54
tea lana
jedna od zivotnih gresaka koju nadam se necu vise ponoviti nikada ni s kim se necu toliko posvadjati da se ne mogu ni pozdraviti kad se sretnemo,jer to mi se desilo i NIKADA nisam dobila priliku da to ispravim,POGINUO JE.
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 16:36:05
Almaa
Posla bih muža na spermiogram prije dvije godine; manje bih radila na poslu i naučila se izvlačiti; položila bih pravosudni. Evo i sada umjesto da učim ja samo skačem po forumima i vrtim se zajedno sa svojim ciklusom, dok mi se jednom ne zamanta od ovulacije, menstruacije, umišljene trudnoće i to su mi greške.
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 17:12:19
acudesa
IZVORNA PORUKA: tea lana
jedna od zivotnih gresaka koju nadam se necu vise ponoviti nikada ni s kim se necu toliko posvadjati da se ne mogu ni pozdraviti kad se sretnemo,jer to mi se desilo i NIKADA nisam dobila priliku da to ispravim,POGINUO JE.
tužno
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 17:28:10
Lulu_
zderala ko prase....
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 18:04:09
Anoniman
Nikad al nikad se više ne bih umješala u nečiju vezu, da ispravljam krivu Drinu ...u želji i nadi da pomognem prijateljici - samo sam dobro nagrabusila...
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 18:07:57
mamine oci
moja najveca greska e sto nisam upisala fakultet,a mogla sam i sto sam se udala za prvog muza,srecom ta greska je proslost sad imam divan brak naravno sa drugim covjekom a to sto nisam oprala ves usisala i slicno stavila pogresan prasak ma to mi nisi greske svakom se desava
RE: Koju grešku ne bih ponovila 18.8.2009 20:19:21
dana3
Jednom u zivotu ne poslusah mamu pa imam propali brak iza sebe.ne bih se vratila u to vrijeme ni kad bih za nagradu dobila tijelo ko u Angeline Joli-ako pravilno napisah,hihihihihihi,bogatstvo Al Gora,popularnost Madone i toliko upitnika nad glavama nas obicnih smrtnika kad je smrt Michaela Jacksona u pitanju.pu,pu,pu spominjalo se ne ponovilo se
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.