Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 9:07:39
mamy Sabina
Drage moje administracija je konačno i našu ringeraju nagradila uvođenjem mogućnosti slanja besplatnih sms-ova! U vrhu stranice ,kada misem stanete na sadrzaje vidjećete i tu mogućnost. Ugodno vam sms-anje zelim.
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 10:21:16
Lulu_
e pa svaka im cast rigeraja
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 15.8.2009 11:42:23
bebana27
meni je malo nejasno gdje su ti zetoni????
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.