Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Posto vidim da je u velikoj cistki tema izbrisana i ova...a ja sam je postavila pa reko' red je da javim da se sve, hvala bogu, samo od sebe regulisalo..
Trebao je ocigledno jedan period, koji nije bio nimalo ugodan, da se misic "obnovi" a radila sam i kegelove...mada ja mislim da je sex tu najvise pomogao
inkontinencija je nekontrolisano mokrenje...u mom slicaju... nisam bila u stanju zaustaviti "pis"...tj. kada bi krenulo ne bi stalo ...pravo neugodno...nisam mogla dalje od nebodera i bez ulozaka...Al' eto, hvala bogu, problem se sam od sebe rijesio
pretpostavljam da je misic pukao...tj. da se previse istegnuo...posto su ga oni meni bas istisnuli...dr. od 100kg se nasadio na mene jer je postalo poprilicno kriticno tako da su morali brzo djelovati...elem, nakon 3 mjeseca se sve normaliziralo...e sada, koliko su za to zasluzne kegelove to ne znam...jer u principu kegelove radis i prilikom keksa (barem ja) ne mogu drugacije khm