Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje su vam muževi dok ste vi na RR? 12.6.2009 2:00:44
milenium
evo jedno dobro pitanje,gdje su vaši muževi dok se vi ovako noću dopisujete,rade ili sami spavaju? i što kažu na rr.meni moj govori da puno vremena provodim za komp.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 5.2.2010 20:17:14 >
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 2:28:56
veeseelaa
mm ima radnju koja radi do 23 časa on obično ode u 22 a po potrebi i ranije da je zatvori a vrati se do ponoći a nekad i malo kasnije, tako da sam ja najviše u ro vrijeme aktivna na RR Komp mi je inače stalno upaljen, kad god imam vremena vidim šta se dešava opalim par komentara pa onda opet nazad na kućanske posliće MM isto tako tvrdi da sam stalno na kompu od kada sam na porodiljskom a Boga mi prije nisam imala vremena pa mi je znao stalno reći bezveze utrošen novac na kupovini kompa
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 11:16:02
Nunichi
Do 15h na poslu,a popodne i navece ako sam ovdje i on je ili na svom forumu ili se mazi sa Zarom,ili igra tenisa,ili ili ili ili... Kao da je bitno,vazno je da niko ne ispasta.
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 11:27:24
Golubica
Trenutno spava jer je jutros dosao iz nocne smjene. Obicno kada sam ja na RR on ili je na poslu, ili gleda TV. U svakom slucaju brak i obaveze ne trpe zbog RR, heheh. A moram reci da MM nema nista protiv RR, jer smo dosta korisnih savjeta pronasli od pocetka trudnoce, pa naravno i vezano za bebu. Cesto je prije znao reci IMA LI STA NA RR, JE LI NEKO IMAO ISKUSTVA SA TIM ( vezano za neki problem sa kojim se novopeceni roditelji susrecu). Cesto se zezamo da ce nam dijete biti odgojeno ne po KNJIZI vec po RINGERAJI, heheh.
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 11:46:15
Chuchi
Rinta na poslu da plati internet! Kad me njegova mama pusti da mi rahat dolaze prijateljice(kojih i nema puno) na kafu, i kad budem imala progovorit s kim, onda cu ostavit komp, a do tada neka rinta za racune...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 12:21:32
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Chuchi
Rinta na poslu da plati internet! Kad me njegova mama pusti da mi rahat dolaze prijateljice(kojih i nema puno) na kafu, i kad budem imala progovorit s kim, onda cu ostavit komp, a do tada neka rinta za racune...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.