Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: bijele okrugle mrlje na koži 5.6.2009 23:39:35
teta berta
joj baš vam hvala na odgovoru, a ja se baš bila prepala. meni ne nestaju nikako, a jel ja smijem uzeti tu kremu na svoju ruku ili??? Anita kako izgleda to kod tvog brata???
RE: bijele okrugle mrlje na koži 5.6.2009 23:42:33
Romali
Imam jednu takvu mrlju već 10- ak godina. Pravilnog je oblika, kao da mi je neko šestarom iscrtao krug na leđima. Išla sam kod dermatologa, kaže- ništa opasno, koža na tom mjestu izgubila pigment Uglavnom, kad sam izložena suncu na to mjesto stavim hansaplast. Čiča miča, gotova priča. Ništa opasno.
RE: bijele okrugle mrlje na koži 5.6.2009 23:43:49
noaa
kod mene su kao lisajevi ali nisu ispupceni i ne svrbe,ustvari ne smetaju samo sto je sad malo ruzno isto ko kad ti se pocne ona ljetna boja skidati pa mi sarene ruke
RE: bijele okrugle mrlje na koži 26.4.2010 13:22:53
milenium
ja sam primjetila da ja nakon tuširanja dobijem nekakav osip okrugle mrlje ali crvene ali povuku se 15 min nakon tuširanja.je li se još ikom ikad tako dešava
RE: bijele okrugle mrlje na koži 26.4.2010 13:28:43
noaa
IZVORNA PORUKA: milenium
ja sam primjetila da ja nakon tuširanja dobijem nekakav osip okrugle mrlje ali crvene ali povuku se 15 min nakon tuširanja.je li se još ikom ikad tako dešava
vjerovatno zato sto se tusiras vrelom vodom ko i ja