tačkicaa
|
Jutro djevojčice, djevojke, žene, danas pišem za vas blagoslovljene E svaka mi čast Sinoć sam u SCC-u vidjela prelijepu trudnjaču u crvenoj haljini. Bilo je to u garaži, oko 21:00. Insistiram da se dotična javi ako je ima ovdje Bila je mnogo slatka i malo trudnija od mene, sa jako zgodnim trbuhom Winkiiiiiii Vidi ti što se ona razvrijednila s pisanjem Što se škole tiče, to je dogovoreno, imaš društvo za proširenje trudničkog znanja A što se grčeva tiče, ja ih nemam, imam samo nešto što ja zovem 'nervoza u nogama', to mi se i prije trudnoće dešavalo, a sad Boga mi sve češće, i smori me Moja mama kaže da je imala grčeve u nogama, kaže baš je znalo biti neugodno. A nemam ti neki savjet za to Možda neke masaže i to Lejla Sinoć sam saznala da je i moja rodica Lejla trudna i mnogo mi je drago A i ja sam se vala umorila juče', sinoć kad dođo' popijem svojih 6 tabletica, pojedem po' kile voća i u krevet Što se uvaženog gospodina tiče, mene je jako razočarao, nikako mi ne može držati korak I meni je muka ako mi tako naleti glad a ne pojedem odma' nešto, zato ja uvijek imam neko voće, pa kakvo god, pomogne Ja sam ljubomorna na ove s bebama Midnight Kako ide? I se javiš, kratak izvještaj podneseš i ode u lutnju Anidla MA da, nije mi nizak pritisak, nisam primijetila da otičem, trebalo bi da je sve otprilike ok, ali eto čovjek čim nešto načuje, odma' se nasekira Kad ćeš ponoviti taj nalaz? Vjerujem da si baš nervozna Mala_sa Meni su ti termini nevjerovatni, eto napr doktorica kaže da se moj potpuno poklapa sa uv, a meni to nikako ne ide u glavu, pa jebem ga kad zatrudni' U pms-u Pitam se kako je tebi kad čitaš ovako dubokoumna pitanja, koji od mene navire svaki dan po par BubaDaro I mene je vazda mučila ta alergija, ali ništa mi nije pomagalo, sem Actifeda. Koji je to bio lijek jarane... Popiješ tableticu, u roku od pola sata se moraš komirat', a ako nekim slučajem nemaš uslove za to, postaneš nervozan k'o pašče, grizeš okolo Ali poslije apavanja, k'o nov-kao da nikad kihnuo nisi Ali povukoše ga iz prodaje, kaže sadržav'o njaku drogu , reko' čuuuuj to A nešto sam još htjela reć'... A da, nisam ja prije imala ovako konstantrno začepljen nos, tako da će biti da je doktorica za grlić upravu, haman je od trudnoće I Nudzejma drago mi je da ima nešto dobro u postojanju leukocita i upale Ja do nedjelje aBd pijem, pa i ja čekam na ponovni nalaz. Krenu' ovako odozdo da vam odgovaram, umalo da i ovoj Tačkici nešto napišem Sreća skontah da s njom pričam svaki minut Ljudi moji mene ova trudnoća unazadi, samo nešto lupetam, a memorija mi sila jedna, pa to sve skupa, kao što vidite, ne liči ni na šta Jbg
|