Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 26.1.2016 22:45:00
cauchy
Sutra cu znati, nadam se. Sada, nakon amnioinfuzije bas krvarim. A ovi tzv doktori danas mi prvo rekli beba nema bubrege, a za pola sata na ponovnom uz da ima, ali se mhehur ne vidi. Sta li ce sutra reci? Ja strepim od najgoreg.
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 26.1.2016 23:09:12
Isha
Nadam se da cete na kraju izdrzati i da nece doci do toga. Za oligohidramnion je karakteristicno da nesto nije u redu sa bubrezima ili m.mjehurom, kao sto polihidramnion, ako nije gest.dijabetes, moze ukazivati na atreziju jednjaka. Ja bih ti rekla da potrazis jos misljenja, a na uzv se ne moze sve ni vidjeti.
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 27.1.2016 9:52:38
Mirkica
IZVORNA PORUKA: cauchy
Molim vas, zna li neko kako izgleda inducirani porod-pobacaj u 25 tt? Imate li kakva iskustva, kako to izgleda? Hvala
ja sma u 31 sedmici se porodila, sve normalno (ko kod ostalih poroda) a nisat nije normalno , zao mi je puno snage ti zelim
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 27.1.2016 9:54:25
Mirkica
Sutra cu znati, nadam se. Sada, nakon amnioinfuzije bas krvarim. A ovi tzv doktori danas mi prvo rekli beba nema bubrege, a za pola sata na ponovnom uz da ima, ali se mhehur ne vidi. Sta li ce sutra reci? Ja strepim od najgoreg.
a zasto ti ne rade CR mojoj jetrvi su radili CR bas u 25ili 26 sedmica rodial se cmizla jesu se namucili ali eno je ziva zdrava i ko med .
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 27.1.2016 10:33:03
irenaSA
Gdje vodiš trudnoću... Možeš li do sarajevskog GAK-a doći..vidim da si iz Tuzle... Da potražiš ipak još neko mišljenje...
Ja sam rađala u 38 na 39 nedjelji...prirodno...bebica mi nije bila živa
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 27.1.2016 10:34:29
irenaSA
Teško uzv može biti 100% tačan..vjeruj mi..govorim iz svog iskustva...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Pobacaj u drugom tromjesecju 27.1.2016 15:07:29
cauchy
Evo me izasla iz bolnice nakratko, sutra odoh Baliću na 4D , pa opet u bolnicu s tim nalazom. Danas na koziliju kažu mi nema beba m bešiku (a do sad bila vidljiva), pa ćemo vidjeti i na 4D. Ako je zaista ne bude, valja indukovati porod i gotovo s bebom.