Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 21.9.2007 18:52:09
sebila
Ma netrebas me ni pitati jer ja bolujem svake jeseni za ljetom,tako mi brzo prode ljeto a zima mi se odulji nemogu docekati da prode.Samo kad se sjetim svih onih bundi i skafandera pa kape salovi pa gripa ...bolje da nenabrajam najezi se....buhhh
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 23.10.2007 11:56:43
sebila
Pa sta cemo drage moje a da se selimo u toplije krajeve svake zime o tome razmisljam kako bi bilo lijepo zivjeti tamo gdje je uvijek ljeto HA...? sta mislite...?HAJ POZDRRRAV:::
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 2.10.2008 11:45:36
camm
sve ima svoju čar i zima je lijepa ako ima snijega ako nema onda to nije zima. nekad kao dijete radovala sam se zimi i snijegu zbog sankanja a sada mi je svejedno. s ljetom se nista ne moze porediti kad pomislim na ljeto mislim i na more.
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 2.10.2008 11:46:09
Lulu_
ne volim ljeto ni na razglednici vidjeti...snjeg planina skijanje vruce vino...to je moje
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 2.10.2008 11:46:26
Romali
Na jedno ni drugo, nego nešto između . Proljeće je ovdje super,a može proći i jesen, kad nema puno kiše. U Mostaru kad padne snijeg, stane život skroz . Niko ne zna hodati,a auta se stalno sudaraju, smotani smo za to ( druga stvar je otići na planinu ). A zadnjih par ljeta je bilo pakleno pa sam jedva čekala da prođu, ne može se izlaziti vani niti spavati od vrućine.
RE: zima snijeg ili more i sunce?? 2.10.2008 13:04:14
Anoniman
ljeto, vrucina, more.. toplina na svaki moguci nacin uvijek sam imala hladne ruke i noge (zimogrizna sam sto se kaze) i kako sam ovdje dosla.. problem rijesen ljepota od zivota kod mene je uvijek bilo: lakse se 1000 puta ohladiti, nego ugrijati
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.