Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MasAllah masAllah masAllah Pa ovo cura veeeelika... Neka je sretno rodjenje princeze, da bude zdrava i ziva puno godina. Mamice brz oporavak ti zelim. Prekrasno
Kada je moja mama rodila moju mlađu sestru, babica joj je rekla: Jesi li išta ljepše mogla roditi svojoj starijoj kćerkici nego sestru? Eto tako i ti, svojoj princezi rodila najbolju i najiskreniju prijateljicu, ako Bog da
Čestitam, sve vam najljepše želim... I da, kad ti već onako lijepo stoji trudnoća, nemoj dugo čekati do slijedeće
ja pratim muza na posao i govorim odoh odmah na rr ona je sigurno rodila,bas sam imala neki osjecaj lijepo nase cestitam ti od srca na rodjenju tvoje druge princezice,da vam je ziva i zdrava skupa sa Hanom i vama dvoma... prelijepe vijesti,radujem se tvojoj sreci drago mi je da si se hairli rijesila i da se nisi puno napatila
Roditeljima i seki zelimo sve najbolje. Nasoj dragoj Hapymum zelim brz oporavak a maloj princezi dug i sretan zivot :) Da joj dragi Allah podari sve lijepote svijeta!!!
Masala velika curica Cestitam, neka je ziva i zdrava. Mami brz oporavak
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......