Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Slucajno udjoh na temu kad vidim porodila je nasa idana1812 .Jutros u 2.34 rodila je svoju princezu dugu 48 i tesku 3138.Sve je proslo jako brzo i bez muke. Od srca joj cestitamo da se sto prije oporavi a bebi zelimo dug zivot
RE: Nasa Idana1812 rodila princezu 1.3.2014 6:34:12
Almuccia
Predivna vijest me doceka ranom zorom. Cestitke draga Idana na bebici. Sve najljepse od srca vam zelim. Brzo nam se oporavi i mazi i mirisi taj najljepsi cvijet. Divan pocetak dana zaista.
RE: Nasa Idana1812 rodila princezu 1.3.2014 6:51:51
ananas_ze
mashaAllah,iskrene cestitke idana
RE: Nasa Idana1812 rodila princezu 1.3.2014 9:15:07
Nejrica
Mashallah!Zaista divna vijest! Draga Idana od srca ti cestitam na tvojoj princezici...da ti bude ziva i zdrava mnogo,mnogo godina,da joj zivot bude ispunjen samo prekrasnim stvarima i da od nje docekate radost i ponos. Bas mi je drago sto nisi uspjela pricati viceve na svoj racun .Zelim ti sto brzi oporavak!!!
RE: Nasa Idana1812 rodila princezu 1.3.2014 9:47:35
Zelimo_bebu
Od srca iskrene cestitke
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Nasa Idana1812 rodila princezu 1.3.2014 12:13:13
lovepower
ja sad citam tamo na temi i mislim ona nas zeza mashAllah nek je sve hairli proslo cestitam ti od srca da Almasa bude ziva i zdrava i ponos svojih roditelja i starije sestre
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.