Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje,sinoc mi je nasa Breskva javila da se napokon nakon 24h porodila.Kaze da je bilo traumaticno,plodova voda je bila zelena,htjeli su je na carski pa su se predomislili,tako da je sve trajalo 24h,ali je hB na kraju sve bilo ok. Rodila je prirodnim putem svog princa teskog 3,6 kg i dugog 56 cm.
Draga moja skolska,cestitam od srca i tebi i tvom muzicu,a malenom princu zelim dug i sretan zivot!!!