Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poklanjam kolica za dječaka, plava s bijelim detaljima. Imaju dva dodatka - košaru za najmanju bebu i nosiljku koja izgleda kao autosjedalica. Ukoliko je neko zainteresovan šaljem fotke. Kolica su, naravno, polovna. Osim toga imam i izvjesnu količinu odlično očuvane odjeće za dječaka do veličine 62. Sve je dostupno u Sarajevu!!!
RE: Poklanjam kolica za dječaka 14.9.2013 17:47:01
rose
mozda da promjenis naslov...kolica su kolica...pa i plava mogu za djevojcicu...moja S ima 3 i ni jedna nisu bila u bojama za djevojcicu a njoj su kupljena...teget plava, zelena i siva ...kako je rasla tako smo kupovali sve manja i manja a boja je bila nevazna
RE: Poklanjam kolica za dječaka 14.9.2013 20:58:36
emirita
Ja se javljam u ime jedne majke koja uskoro treba da dobije djecaka. Ona e inace iz Doboja, u jako je teskoj materijalnoj situaciji. Zamolila je jednu zenu koja je ovdje u Sarajevu da joj na bazarima kupi neke jeftine robice za bebu i raspita se ako bi neko poklonio kolica. Ja sam se cula sa tom zenom koja uskoro putuje u Doboj i trebam ovoh dana da joj odnesem neke odjece za bebicu koju sam iskupila. Bas danas pricam sa njom za ta kolica i govorim joj da cu pokusati nekako da i to zbavimo. Eto nadam se da ces mi se javiti na pp.