Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, kao što smo već na niz tema dobili informaciju o zdravtvenom stanju sina naše forumašice Sonje koja je preživjela svojim hrabrim majčinskim srcem nedavnu bol gubitka jednoga djeteta, pokrenut ćemo aktivnosti da sadašnji put u dijagnosticiranju bolesti dječaku od 2 mjeseca i liječenju istoga olakšamo na jedini mogući način od strane nas.
To je najmanje što mi kao majke, one koje želimo to biti i jesmo učinimo za porodicu koja vodi novu borbu za zdravlje djeteta pored sina kojega imaju iz generacije 2009 godine.
Za sada znamo da se maleni izgorio sa meninigitisom ( koji je bio koban za njegovoga brata ) i da je sada ostalo na tome da je dijagnoza agamaglobulinemia no ista nije potvrđena kao konačna pa je dijete u strogom karantinu sa majkom gdje se čuva od virusa i bakterija koje mu mogu naškoditi. U toku su aktivnosti koje roditelji sama provode sa ljekarima iz regije i inozemsta pismenim i telefonskim putem uz predočenje nalaza za utvrđivanje tačne dijagnoze...do tada na nama je da olakšamo koliko možemo dane pred njima u uspostavljanju dijagnoze. za sada dijete jeste na gamaglobulinoj terapiju i sreca ne moraju je placati jer kosta oko 800KM 1 terapija a prima svakih 14 ili 21 dan, no to nije zasigurno jedini trošak. Naše malo njima će olakšati put u kome će dijagnozu uspostaviti i odrediti pravičnu terapiju da naša dječak bude dobro i zdravo svojim roditeljima i svome starijem braci.
Sa svime u vezi biće u toku dana postavljen broj žiro računa ( njihov direktno) na koji možete uplatiti sredstva kao podršku. Imat ćemo i niz aktivnosti kao i prije kojima ćemo ovu podršku učiniti jačom. Prva do njih je sljedeći baby bazar, gdje će se prikupljati novac u humnitarnu kutiju te ćemo zbirno uplatiti na direknti račun koji ćemo dobiti.
za našu drugaricu i njenu dječicu ništa nije problem, mi smo RR i ona zna da nas uvijek ima za sebe
Ako ima neki ziro racun za uplate objavite ga svakako....
biće...dobit ćemo njihov direktani račun... a tada ćemo moći i naš Rr filantopije koristiti pa ćemo zbirno uplaćivati i prkeo njega njima... čim brojeve budem imala biće objavljeni
sve skupljeno na narednom baby bazaru u humantiranu kutiju biće uplaćeno također na isti račun
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......