Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
DRage moje forumasice ja sam svjesna koliko je vise svakom preko glave ovakvi apela za pomoc i da je jako tako pomoci svakom.Znam da nijedna od vas nema nekakve veze s ovom momkom,cak ni jednom nije ni sugradjanin.Al ja znam da cete vi pomoc koliko mozete.Ovaj momak je do prije 15 dana imam potpuno normalan zivot a danas lezi u krevet i nezna koliko ce jos zivjet.Tog dana je otisao na pologanje testova za vozacki ispit(koji je jakoo zelio polozit)i jednostavno mu pozlilo,nakon dva dana uslijedila je teska dijagnoza. Drage moje mozemol pomoci ovom mladicu da opet zivi normalan zivot i slijedi svoje snove,nemojmo dozvoliti da jos jedni roditelji izgube dijete zbog toga sto nemaju novca
draga bebacha, hvala ti što si pokrenula ovu akciju. Taj momak je moj komšija i stvarno je pretužno to što se desilo, nedao Bog nikom da osvane na tom plakatu i da mu treba pola mil
Svi smo u šoku, jer kao što i sama reče, do jučer je imao normalan život (taman se zaposlio), mislim i da čitav život crkneš radeći nemožeš skupiti toliko novaca, a kamoli što one trebaju u što kraćem roku Ja ću vidjeti u svojoj firmi da pokušam nešto skupiti od nas radnika, pa ću vidjeti i s direktorom da mu nešto uplati.
Ako ikako mogu pomoći, samo recite, pretužno
Svi smo u šoku, jer kao što i sama reče, do jučer je imao normalan život (taman se zaposlio), mislim i da čitav život crkneš radeći nemožeš skupiti toliko novaca, a kamoli što one trebaju u što kraćem roku Ja ću vidjeti u svojoj firmi da pokušam nešto skupiti od nas radnika, pa ću vidjeti i s direktorom da mu nešto uplati.
Ako ikako mogu pomoći, samo recite, pretužno
znaci znas ga i upoznata si sa svime njegovi roditelji su jako dobri prijatelji sa mojim svekrom i svekrom,svekar je ukljucen u sve to tako da sam upoznata sa svim bas juce sam sjedila sa roditeljima njegovim,boji bol i tuga u ocima a u isto vrijeme i neka nada.bas tesko ja cu uradit sve sto mognem na svojoj opstini a i ovdje,dok vidim koliko su zene zainteresivane hvala i tebi sto se trudis
Pretuzno. Kako se samo zivot moze preokrenuti za tili cas :((( Neka im je dragi Bog na pomoci. Tu sam sa svojim skromnim doprinosom, kamen po kamen palaca.
hvala malo pomalo i skupit ce se bas nesto nazalost nemozte se racunat na one koji bi mogli puno dat
da znam ih, roditelji su mu stvarno divni ljudi, koji se stvarno trude u životu, ali jb situacija grozna kad si zdrav, a kamoli kad se nešto ovako desi... da čovjek zna šta ga čeka iza ugla...
stvarno pre pretužno
a dobro reče, ovi što bi mogli dati puno, nažlost neće ni da pogledaju
Bože dragi samo zdravlja....
Ja mu rodetelje nisam uspjela još vidjeti i posjetiti, mm je išao, a nemogu ni zamisliti šta im prolazi glavom.