Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje ja sam juce jedva utekla s mojom r.od coporapasa to kod Turskih koledja spasio nas portir ispred koledja tako sto je bacio petarde i kaze covjek ovako mi je svaki dan vise puta dnevno ja ko bez duse dosla kuci nije mi za mene nego za djete a u coporu dva pit-bula i bjela argentinska doga zar su i oni avlijaneri
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 12:38:43
henna ze
kupiš na e-bey-u ..anitcuk.. ne ozbiljno ima ono ko mala ručna lampa...oo 12 KM košta...ja sam nabavila mami i babi..da vidiš kako bjeze..ne laju..samo se pokunje i odu
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 12:42:41
mamaibabo
rado cu Boga mi ako ima efekta fakat sam se prepala bilo je ko u filmovima ,sad zvala pstinu ovako teta kaze"radimo na tome " i spusti slusalicu ................ccccccccccccccc fakat nemam rijeci..............
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 12:46:27
mamina princeza
hena ze imas li link sa slikom da vidim jel to ovo sto i ja imam. molim te .... imam nesto kao bijela mala kutijica pa se izvuce nesto kao onda oni bjeze . mene strah reko da ih jos dodatno neprivuce hihihi.... ako i nije to daj da vidim koje je da narucim obavezno. treba mi.... kod mene ba spuno cuka ima , svako jutro zog njih kasnim na posao. ja imamonaj sprej i za ljude i za pse al to mi j ebas ako me napadne zao mi ovako da prskam bezveze ...
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 12:49:55
mamaibabo
ma nista sprej ako napadne onda nepomaze zamisli u coporu argentinska doga bjela to je borbeni pas koji je ustanju rastrgati covjeka vise nesetam nisam danas izlazila sem malo u avliju
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 13:37:49
mamaibabo
IZVORNA PORUKA: henna ze
mene nije strah..lično..nije ni moje dijete...
ali ne vodi se bbriga o njima..prenijeće se mnoge bolesti...
vjeruj mi nije me strah imam i sama psa i dosat nikad nisu nas napadali al to juce je bili strasno ,ogroman copor s argentinskom dogom na celu koja je usto skotna a kazu da su tad najopasnije ,neznam sta im je valjda potraga za hranom .....fakat sam se prepala ja koja sam odrasla uz pse
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 13:39:42
vjestica
ja se inače ne bojim pasa,pa ni čopora, ali akd izvodim svog psa,e tad sma na oprezu i tad obavezno nosim sprej za odbranu od pasa, koji možeš kupiti u army shopu (gdje imaš i sprej protiv manijaka, ali taj moraš prijaviti u PU, a ovaj ne moraš)
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 13:46:15
tinkivinki
mene je strah tih copora,pogotovo kad je kucanja .sto neko napisa ja sam par puta kasnila na posao,jer nisam smjela proci kroz copor pasa,pa se vratim i zovem ko ce me voziti na posao.ta lampa ako djeluje to je super stvar.
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 14:34:48
mamaibabo
IZVORNA PORUKA: vjestica
ja se inače ne bojim pasa,pa ni čopora, ali akd izvodim svog psa,e tad sma na oprezu i tad obavezno nosim sprej za odbranu od pasa, koji možeš kupiti u army shopu (gdje imaš i sprej protiv manijaka, ali taj moraš prijaviti u PU, a ovaj ne moraš)
moj os neki dan izvodio nasu doru i vrati se zadihan uglavnm bila su neka djeca i zaganjale ih lutalice al kaze mm da su ih izazivali dora (mm bio neoprezan) otkine lanac i zaganja te pse hvala Bogu sve se dobro zavrsilo
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 13.3.2013 17:36:07
Ella_H
To je jedino cega se bojim u BIH :( sjecam se kao mala jedan me napao I ugrizao za guzu, ma ja sam sva pozelenila od muke a svi su se smijali valjda im bila pozitivna psihologija sta li. Uglavnom ta lampa je super stvar.
RE: psi lutalice -kako im pobjeci 14.3.2013 7:17:07
mamaibabo
IZVORNA PORUKA: Ella_H
To je jedino cega se bojim u BIH :( sjecam se kao mala jedan me napao I ugrizao za guzu, ma ja sam sva pozelenila od muke a svi su se smijali valjda im bila pozitivna psihologija sta li. Uglavnom ta lampa je super stvar.
nas narod uvjek se smije tudjem belaju ....valjda im tako lakse da podnesu svoj ....ccccccc u sa.ima toliko pasa da je prestrasno al definitivno ovo nisu obicni avlijaneri ovo su psi koje je neko drzao i iz nekih razloga pustio na ulicu