Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja sveki je to juče operisala. Ne druži se previše s mišom, ali dosta plete, iako ne da reći da joj je to prouzročilo problem. I to na obje ruke. Drugu mora operisati za 3 mjeseca.
u trudnoci vec u 4. mj sam dobila ovaj sindrom i do kraja sam uglavnom imala ili longetu ili fiksacioni zavoj...ruka (desna samo) bila jako otecena i jaaaako utrnuta...bila sam napola nesposobna,u toku noci me znala probuditi tako jaka bol da sam mislila da ce otkazai saka... nakon trudnoce ma cim sam se probudila poslije CR-a nista nema ,jedva prepoznadoh svoju šačicu... ali poslije nekih 20 dana pa do dan danas imam konstantne bolove u rucnom zglobu i na dodir kao malu izraslinu ali rendgen je pokazao da je zglob bez promjena...ortoped kaze da je to posljedica karpalnog sindroma ...radi se o zadebljanju tetive a na pitanje kako se riješiti bola on odgovara : pa stavit ćemo gips...ma reko nema sanse,s bebom u kuci i gipsom na ruci tacno me odma mogu u jagomir poslati...i eto tako me stalno boli a hoće li ikad prestati vidjet ćemo...možda da zamotam rodni list okolo...
evo jedva iskopah temu...negdje se bila zagubila....
nego da pitam ako ima neko da mi odgovori,s iskustvom.... da li se vama desilo da vam se karpalni povukao ali i ponovo javio nakon dužeg perioda.... evo meni se pojavio 1.5 godinu posle zadnjih problema i bolova.... booooli.....ruka kao da nije moja...evo jedva tipkam.. nedo bog da bude kao prošli put... i eto šta sad da preduzmem sem gipsa....da drmnem kakvu bobu...