Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
i ja se slazem s ovim da muskarci treba malo vise da vole
zbog cega? ja mislim da je to individualno od osobe do osobe
nije tema manje il vise vec da li da budete voljeni a ne volite tu osobu ili da volite a osoba vam ne uzvraca taj osjecaj. kad bih morala birati izabrala bih ovo drugo jer volim da volim a ne mogu biti s nekim koga ne volim. naravno nnijedno ni drugo ne valja, najbolje je obostrano ali to nije pitanje
Ziva istina. Jednom davno ja sam raskinila sa svojim momkom koji me volio do neba, ali ja njega bas i nisam istom mjerom. Mojim roditeljima bilo jako zao jer je bio fino dijete. Kaze mama, bolje sine da on tebe vise voli, nego ti njega, jer onaj ko voli vise, i prasta vise, i ne trazi dlaku u jajetu.
Mnogo godina kasnije uvjerih se da je u pravu bila.
Idealno je da je isto i ravnomjerno, ali svjedok sam da uvijek jedno voli vise. Sto ne znaci da ono drugo nikako ne voli. Kad bih morala birati, izabrala bih da budem voljena.