Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sigurno ste vidjeli gomile domavljaca i preprodavaca, najcesce H&M odjece, kako za odrasle tako i za djecu, narocito za djecu! Ja sam jednom narucivala i dobila naruceno, platila po pouzecu! Drugi put, kod drugog prodavaca, koji je trazio novac unaprijed, par dana prije nego sam se odlucila za narucivanje, doticna ugasi profil i kasnije saznam da je dosta zena olaksala za dosta para!
Da li ste vi imale slicnih iskustava?
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:15:09
mamina princeza
ja imam pozitivno iskustvo ... narucivala sam nekoliko puta malo je bilo zastoja u isporuci al sve uredno doslo na kraju ... mada nisam cesto jer kad odem na more ili negdje gledam da kupim dosta toga u HM ili C&A. A i sama se pomalo bavim ovom vrstom trgovine .. istina kod mene za sad nema HM al vidjecemo na sta ce izaci .:)
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:15:40
Silver
Ja sam maloprije narucila ponovo djecaku pantole i neke majice! Zato sam i pitala, generalno kakav je utisak!?
Meni je malo "suhveli" kad se traze pare unaprijed, mada i prodavcima moze jednako biti zeznuto kad naplacuju prilikom isporuke, sta neko jednostavno ne uzme robu!? Eto najbolje je kupovati po radnjama, ali sta cu kad mi se ponekad nesto svidi a nemamo radnje
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:23:11
ziki
Poručival sam preko 3 osobe. Sa dvije sam prezadoovljna a jedna me dobro olakšala
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:23:18
Silver
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
ja imam pozitivno iskustvo ... narucivala sam nekoliko puta malo je bilo zastoja u isporuci al sve uredno doslo na kraju ... mada nisam cesto jer kad odem na more ili negdje gledam da kupim dosta toga u HM ili C&A. A i sama se pomalo bavim ovom vrstom trgovine .. istina kod mene za sad nema HM al vidjecemo na sta ce izaci .:)
Pa ako te ima na FB, salji mi pp kako da te nadjem!
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:25:27
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Silver
Ja sam maloprije narucila ponovo djecaku pantole i neke majice! Zato sam i pitala, generalno kakav je utisak!?
Meni je malo "suhveli" kad se traze pare unaprijed, mada i prodavcima moze jednako biti zeznuto kad naplacuju prilikom isporuke, sta neko jednostavno ne uzme robu!? Eto najbolje je kupovati po radnjama, ali sta cu kad mi se ponekad nesto svidi a nemamo radnje
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:27:38
mamina princeza
Silver ne znam ni da li te imam u prijateljima na fb na svom profilu ....posalji mi pp molim te. ovo sam ja pocela nedavno sa prijateljicom koja s emalo vise nagazuje jer ja nisam bas s vrmenom najbolja trenutno jer sam nedavno dosla na posao sa porodiljskomg pa se jos stelim da sve uklopim. znaci nema tu jos puno stvari koliko smo zeljele i imamo namjeru u bliskoj buducnosti to sve siriti....
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:30:45
Hanady RR
ja jesam... od ovih što H&M tuše... s tim da nikada nisma dala novac unaprijed...i nisma nikada veliku količinu naručivala...
samo ono u hitnosti nekoj ako nemam nikoag do mojih u vrmenu d ami dostavi isto...
mislim meni je i jasno da neko preko 50 Km narudžbe traži uplatu ranije... al mi nije jasno kad neko naruči 300 Km dojednom i da tolike novce nekome ko mu neda ni priznanicu nikakav papri niti dokaz o uplati...
zato... nisma imal loša iskustva...
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:33:08
teacher75
kupovala sam od zena kojima se placa pouzecem i jednom samo od jedne kojoj se placa unaprijed ali sam se raspitala i dosta zena je uzimalo od nje i nije prevarant tako da sam zadovoljna svime sto je stiglo do sad
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:35:49
leona81
de i meni posalji link za kupovinu kod tebe na FB
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:37:39
enči80
Kupujem i imam pozitivno iskustvo ali ne dajem pare unaprijed.
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:37:42
mamina princeza
ja nisam nikad uplacivala unaprijed ... a nisam ni ja trazala unaprijed... to mi je glupo. ok kad us velike sume u pitanju al sto hanady rece pa ko cvce naruciti toliko od nekog lijevog...
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:40:49
Adana
Kod tebe? Hajde salji PP na FB...
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:44:18
ElmaB
ja nisam nikad uplacivala unaprijed ... a nisam ni ja trazala unaprijed... to mi je glupo. ok kad us velike sume u pitanju al sto hanady rece pa ko cvce naruciti toliko od nekog lijevog...
Haj i meni pošalji link na fb, pa da od tebe kupujem.
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:47:50
Hanady RR
i meni
RE: Kupovina odjece preko FB-a! 11.3.2013 21:59:03
minie
Jesam ja jednom preko FB i nekoliko puta nesto s PIK-a. Ugl platila sam kad sam preuzela robu i nije bilo problema. Kupili smo i malenom kolica sa AS, covjek ih poslao iz BL i mi plaitli tek kad samo ih detaljno pregledali (a bila su nova). Mada ne mislim nista posebno kupovati u buducnosti.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.