Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 14:56:04
lepetetka
Kada u životu, u kojem dobu, ste stekle prave prijatelje? Da li je to bilo u OŠ, Srednjoj, ili na fakultetu? Ja sam svoje najbolje prijateljice upoznala u srednjoj školi i jaaako ih volem, mada imam također par dobrih prijatelja sa faksa,...ali srednjoškolski period mi je ostao u najljepšem sjećanju što se tiče druženja..
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 15:03:47
Azyy
Najbolje prijateljice sam stekla u osnovnoj skoli , istu srednju upisale, iako smo razlicit faks upisale, vidale smo se cesto..I dan danas smo iste nase prijateljstvo se nije promjenilo tu smo da se zezamo, da zajedno sjelimo sa svojim porodicama..
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 15:06:09
EEDITH
najbolju prijateljicu imam od rođenja čini mi se tako da se ne sjećam kada smo se počele družiti,ali to je uglavnom od kada pamtim i još se družimo i još je najbolja
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 15:17:47
rose 87
pa citav zivot smo bile komsinke ali sa 15-tak smo se pocele druziti bas pravo,bila mi je kuma na svadbi,pravi je prijatelj i to mi je mnogo puta i dokazala
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 15:29:54
tinkivinki
imam jednu od djetinjstva ranog,bile smo se jedno vrijeme udaljile,a sad se opet vidjamo i muzevi nam se druze.a i kad smo bile udaljene posjecivale smo jedna drugu kad je u pitanju rodjenje djeteta ili smrt bliske osobe.a drugu imam iz srednje,od prvog srednje se druzimo.treca mi je sa posla,ne radim vise u toj firmi,ali smo dobre i dalje se posjecujemo
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 20:04:48
Mami81
Moju najbolju prijateljicu zanam oduvjek zivjele smo preko puta jedna druge, pa zajedno u osnovnu , pa u srednju i dan danas zivimo blizu jedna drugoj i iako se nevidimo po par sedmica to nema nikakvog uticaja, sto je najbolje ona ce nam uskoro roditi maloga batu ako bog da i onda ce i moja malena imati jednog prijatelja oduvijek . Pored nje imajujos i moje prijateljice sa faxa joje su tkodj postale vise od prijatelja ma one su nama clanovi porodice
I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 22:47:02
muaaa
Jedinu pravu iskrenu prijateljicu u srednjoj skoli.Rat nas je razdvojio i nakon 4 god smo opet stupile u kontakt koji odrzavamo i danas.Ona je u drugoj drzevi....jedino pravo i iskreno prijateljsvo
RE: Kada ste stekli prave prijatelje? 11.3.2013 22:53:30
Leena
Imam nekoliko prijatelja/prijateljica i mnogo drugara/drugarica. Neke sam upoznala u osnovnoj, neke u srednjoj, neke na fakultetu, na poslu... Neke cu upoznati sutra Ne volim pojam "najbolji/a" u prijateljstvu nikako. "najstarije" prijateljstvo koje imam ce ove godine napuniti 25 godina , upoznale smo se u vrticu, kada smo imale dvije godine i od tada zajedno koracale kroz sve lijepe i ruzne stvari u zivotu
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
BEBA sweet baby2008
moja beba ima 6 mjeseci i nece da spava. Znaci sve joj " provedem " a ona nece. A kad zaspi, spava samo nekih 15-ak minuta i ot je to.... pa vas molim za vase misljenje. Hvala
1 (97%)
2 (3%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!