Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo sjedimo kod mamine oci i obje dobijamo poruke od nase srecne da je juce rodila svoje bebice,dva djecaka.sve ok i sa mamom i sa bebama..bas nas obradova pa eto da i mi vas obradujemo.. da su nam zivi i zdravi sto godina...
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 12:18:47
ananas_ze
bas lijepe vijesti iskrene cestitke, brz oporavak mami i sve naljepse
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 12:40:50
D_K
IZVORNA PORUKA: sabinos
Evo sjedimo kod mamine oci i obje dobijamo poruke od nase srecne da je juce rodila svoje bebice,dva djecaka.sve ok i sa mamom i sa bebama..bas nas obradova pa eto da i mi vas obradujemo.. da su nam zivi i zdravi sto godina...
diiivna vijest ovo su suze srece - sjetim se sta je sve prozivjela a sad vidi srece divna vijest da im dragi Allah dz.s. podari mnogo zdravlja i srece
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 12:56:33
enči80
Čestitke Srećna!
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 14:36:05
Zala
Nova sam ovdje, ali mi je nesto tako toplo oko srca i lijepo mi je procitati o necijoj radosti. Neka uzivaju u ogromnoj sreci koju im je Bog dao, neka su zdravi i neka im je mir u srcima. :)
RE: Srecna rodila dva djecaka!!! 13.2.2013 17:19:23
jasmin
IZVORNA PORUKA: sabinos
Cestitam mamici i bebama zelim svaki hajr.