Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dissa rodila svoju Princess 28.8.2012 16:14:58
Pingvina
Disulence moje, cestitam od srca na dolasku malene mrvice!!!Neka vam je ziva, zdrava i lijepa kao ime koje nosi (nadam se da nije doslo do izmjena). Zelim ti sto skoriji oporavak!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Dissa rodila svoju Princess 29.8.2012 21:25:57
hatepsut
Disana,skrene cesttike tebi i tm!Zelim vama i vasoj princezi sve najbolje u zivotu !Neka nam bebaca ima sretno djetinjstvo i dug zivot da uzivate u svakom danu s njom i da vam je na licu uvijek osmjeh !Tebi zelim sto skoriji oporavak pa da uzivas u majcinstvu
RE: Dissa rodila svoju Princess 10.9.2012 22:50:01
klemzi
Pa kako je meni ovo promaklo Disooooooo, čestitam od srca, uživajte zajedno, volite se, ljubite, mirišite....budite sretne i zdrave dugo,dugo
RE: Dissa rodila svoju Princess 24.10.2012 23:03:20
disaaa
nije nas bilo dugo,,zahvaljujem se svima na cestitkama od srca,,Pingvina nije doslo do izmjene ostalo Hana,,mama se brzo oporavila a porod je za pozeljeti svima,,nekad budem pricu napisala