Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa Draga Saksija je postala mama jednog djecaka 4250 gr 58 cm ..... Sretnim roditeljima cestitiam a bebici od srca zelim preljepo djetinjstvo, puno zdravalja i lijepih trenutaka sa svojim najmilijima.....
rodio se mali mudonja..... mashalla momcina prava nek joj je ziv i zdrav...... njoj brz oporavak pa da da sto prije moze uzivati sa svojim mimcinom..... nek vas svaka sreca prati..dogodine rodila curu
MashAllah momcina se napokon odlucio mamu svoju obradovati! Neka je ziv i zdrav bar narednih 100 i kusur godina, a nasoj saksiji zelimo sto brzi oporavak i maksimalan uzitak sa svojom porodicom !!!!
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Da i ovdje pozelim puno srece, zdravlja i rahatluka malom princu..a uz njega i ponosnim roditeljima!!! Neka vam je ziv i zdrav puno godina!!!Mamici zelim sto skoriji oporavak..Ljubim vas puno i grlim jako, jako!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.