Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, poučena primjerom da ste svojim savjetima mnogima pomogli, molim i ja za pomoć! u sedmoj sedmici sam trudnoče i danas mi je gin rekao da imam ranicu na grliću maternice,uradila sam papa,ali cekam na rezultate i pojede me sve ovo izčekivanje!
breskwice ne sekiraj se, mislim da oko 70% žena ima neki oblik ektopije, tzv. ranice na grliću materice. To je postalo skoro normalno kod žena u reproduktivnoj dobi. Meni je u prvoj trudnoći rađen papa test negdje u 4. mjesecu i ja sam poslije nalaza preplakala od bolnice do kuće, međutim navikla živjeti sa svojom ranicom u međuvremenu, dobila i drugo dijete, sada samo pratim, jednom godišnje papa, a mogla bih i češće, ali uvijek nalazim isprike da ne odem na pregled . Evo ti jedan koristan link na tu temu: http://www.femigel.info/ektopija-maternice/
Uh u iščekivanju pape testa ima de se pojedem,ne bih željela tim stresom da izlažem bebicu svoju koja je još malena! malo sam pogledala ovaj link,ja se nadam da nece biti najgore! hvala puno na savjetima!
Breskwic nije to nista strasno nesekrajs se ja je imama vec 4 god i dvoje djece samo je moras pratiti i redovno raditi pappa test..Ja sam odlucila da je skinem jer me tako reci zulje prilikom odnosa savjetovala sam se sa ginekologom i uradicu krioterapiju tj.zaledi se ranica i skine ... Nemoj se bez potrebe sikirati i na bebicu prenositi nervozu,uzivaj u trudnici a kad se ako bog da porodis mozes je odstraniti a i nemoras