Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 27.9.2008 13:20:27
Anoniman
joj gledala sam ovo nekad prije... tuzno pogotovo onaj dio kad su bebe u podrumu, poredane jedna do druge u redovima, a sirena se cuje vani... tuzno fakat
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 28.9.2008 13:11:17
visibaba
Zalosno, a necete vjerovat da se i danas dan pod slicnim uslovima bebe radjaju u BiH. Npr u Bihacu, moja zava se porodila i njih dije na jednom krevetu lezale, kaze nije bilo mjesta. To je zalosno mogu vam reci isto...
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 28.9.2008 14:19:32
triplemama
Iako je u Tuzli porodiljsko veliko jedva su dočekali kada sam rekla da će MM prisustvovati porodu da bi me stavili u odvojenu rađaonu (malo je udaljena pa im nije na oku ali imaju tate koji zovu babicu ako treba). Inače bi morala čekati da se neko porodi pa da imam krevet. A ako je puno poroda znaju biti i po 2 u krevetu. Ove bebe na kolicima su snimljene u podrumu
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 1.10.2008 21:01:02
visibaba
Cuj te ovo moja rodica se poradjala isto u Bihacu i njih se vise taj dan potrefilo, kada su joj napnjevi mal tene dosli ona se posla u svoj muci zalit sto niko nije uz nju od osoblja. Znate sta joj je rekla babica, ti se ne deres mozes ti to i sama jos gurat....kao p akad glava izadje eto mene.. Hvala dragom Allahu pa nemoram to dozivljavat, jer i neznam da koliko imas finansiskih mogucnosti tvoje je u onu istu bolnicu da ides ko i ostali...
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 20.11.2008 18:19:57
mala curica
Evo pisem i ne vidi tastaturu od suza.Snimak je jako potresan ,radostan i u isto vrijeme zalostan,u ovoj bolnici koja je na videu i ja sam tu rodzena i jos vise sebude emocije u meni .Zene koje su u vrijeme 92 i 95 postale mjke pravi su junaci i heroji
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 20.11.2008 18:48:29
tajjra
bas tako drage moje i kad nesto kazemo hmmm i opet se nisu zalile,bilo kako je bilo i to je to,a nama sad sve smeta vljela bi da mi bude taj i taj doktor itd itd..a ko je te zene nesto pitao Boze dragi moramo biti sretne i kad god nam nesto smeta sjetiti se ovakvih stvari zar ne drage moje??
RE: Ratni snimci porodilišta u Tuzli 12.12.2008 22:04:19
Anoniman
Ovo mi je dalo snagu sad pred porod,treba da budemo prezadovljne što ćemo u miru roditi i što fala Bogu imamo uslove da zdravo odgajamo svoju djecu. Zaista čovjek treba biti zadovoljan malim stvarima a kako gledam društvo oko sebe svi su nešto nezadovoljni da im je ono-ovo čak i nerealne želje.