Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja se fakat izvinjavam što vam nisam ranije javila, ali evo nadam se da ćete uspjeti vidjeti ovo prije nego počne...
Naime, pronašla sam neki dan na netu da će danas u 16.00 sati na kanalu National geografic ( nadam se imate kablovsku) biti emitiran dokumentarac pod nazivom "U maternici-dvojke trojke,četvorke..." Jedva čekam da vidim, a ako uspijete bilo bi dobro da to sebi snimite....
hej suzi vise je slikovito bilo ,pikazivalo ultrazvucnim putem bebe , kako se bebe razvijaju iz sedmice u sedmicu i tako to zao mi sto nisi stigla gledat valjda ce opet bit
Ma ja sam davno gledala, ali sam stigla na kraj dokumentarca. Jučer smo muž i ja sjeli i uživali dva sata...Nevjerovatno je vidjeti kako se bebe razvijaju, rastu iz mjeseca u mjesec. Najzanimljiviji mi je dio kad psiholog tumači pokrete u stomaku i odraz tog ponašanja djece u kasnijoj dobi. Npr. jedna od beba sebi traži mjesto i slučajno u glavu "udari" drugu bebu. Ova automatski stavlja ruke ispred lica kako bi se zaštitila, a nakon tog glavicu spusti na posteljicu. Psiholog kaže da će se ta beba i kasnije povlačiti na način da će se štititi od drugog blizanca i nakon "svađe" otići u sobu i spustiti glavu na jastuk baš kako je to činila u stomaku. Ma nevjerovatno... Evo provjeravala sam ima li u narednih nekoliko dana repriza...Nažalost, nema
Issa, gdje provjeravas raspored programa za kablovsku, za National Geographic? Da pratim i ja, jer oni zaista znaju cesto reprizirati razne emisije, pogotovo one Air Crash Investigation, moj muz ih stalno gleda .
Mogu misliti kako je interesantna emisija bila.
A to sto je psiholog pricao ima smisla. Jer uvijek su blizanci takvi, jedno je uvijek dominantnije od drugog.
NEki dan sam gledala zena koja je rodila 9 djece. To je sve ko macici se radjalo rodila je u 30 sedmici trudnoce. Da im bog da da svi budu ok.TAko mi je to bilo slatko a ona se kao pravi heroj drzala.Svasta se desava.
Kako sam svatila to je prvi put u istoriji Amerike da zena rodi 9ro djece od jednom. Sta mislite 9 flaasica i devetero djece place u isto vrijeme. Ja neznam kako bi to izdrzala. Sigurno bi hodala luda po kuci, i zajedno sa njima plakala.